SUPER! ULTIMA ORA: Fost consilier local al PSD, cercetat de ANI, găsit spânzurat

psd

Un fost consilier local, cercetat de Agenţia Naţională de Integritate pentru incompatibilitate, a fost găsit spânzurat! …(la mai multi PSD-isti spanzurati!)

Este vorba despre preşedintele Clubului Sportiv Vulcan, Ioan Pantilimon, care a fost până la finele anului trecut şi consilier local, și care s-a spânzurat chiar în incinta clubului.

Cel care a dat peste trupul lui Ioan Pantilimon este un coleg de-al acestuia, care a sunat imediat la 112. Din păcate, ehipajul SMURD care a ajuns de urgenţă la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru acesta, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Ioan Pantilimon era cercetat de Agenţia Naţională de Integritate pentru incompatibilitate, dat fiind faptul că a deţinut, în acelaşi timp, şi calitatea de consilier local și pe cea de președinte al Clubului Sportiv Vulcan. La finele anului trecut, Ioan Pantelimon a demisionat mai întâi din PSD şi apoi a plecat şi din consiliul local, invocând motive personale.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Trupul fără viață al lui Pantilimon a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.