„SUPER”: Iei acasă un imigrant, primești 25.000 euro de la stat

Mizând pe ospitalitatea recunoscută a românilor dar totodată, şi pe spiritul lor practic, autorităţile de la Bucureşti vin cu o soluţie extraordinară pentru rezolvarea problemei imigranţilor. Astfel, în curând va fi lansat programul „Ia acasă un imigrant şi câştigi!” care va fi urmat de o loterie dotată cu premii în valoare de 1 milion de euro.

Despre ce este vorba. Fiecare familie de români care va dori să găzduiască un imigrant sirian va primi PE LOC de la statul român, prin intermediul primăriei de domiciliu, suma de 25.000 de euro BANI GHEAŢĂ, bonuri de masă de 10.000 de lei şi un VOUCHER de cumpărături valabil doar pentru telefoane mobile, plasme şi tablete. Suplimentar, membrilor familiei de români le vor fi încheiate asigurări de viaţă şi locuinţă, plătite integral de stat.

Citiți și:  Papa Francisc: „Fiecare țară aparține și imigrantului”, iar Imamul Al-Azhar îl felicită

imigranti-sirieni-620x400

Ulterior, va fi organizată o loterie cu premii de un milion de euro. Vor fi extrase numele a 10 imigranţi iar gazdele lor vor primi câte 100.000 de euro. Premiile sunt neimpozabile. Vor fi avantajaţi, bineînţeles, românii care au luat acasă mai mulţi imigranţi. Aşadar, mai mulţi imigranţi, mai multe şanse de câştig! Imigranţii necâştigători vor fi incluşi într-o tombolă specială, ale cărei premii vor fi anunţate ulterior.

Statul român speră ca prin programul „IA ACASĂ UN IMIGRANT ŞI CÂŞTIGI!” să rezolve şi chestiunea cotelor impuse de Uniunea Europeană. Totuşi, mai mulţi oficiali de la Bucureşti se tem că auzind de acest program, românii vor lua acasă toţi imigranţii sirieni din Europa. Ba chiar există suspiciuni că vor exista şi români care vor înfiinţa imediat reţele de trafic de imigranţi, care vor răpi sirieni ce n-au fugit din ţara lor. Există, aşadar, riscul depopulării rapide a Siriei, ceea ce va transforma o iniţiativă lăudabilă într-un dezastru umanitar.

Citiți și:  IMIGRAREA ESTE O CRIMĂ ÎMPOTRIVA POPOARELOR EUROPENE ȘI SE VA TERMINA PRIN VĂRSARE DE SÂNGE

 

(Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare) – sursa: informatia.net

VEZI SI: Imigrantii ar fi interesati de Romania, insa au conditii: „Sunt CASE de oferit ca sa locuim?”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
ashali salam da-nam
ashali salam da-nam
5 ani in urma cu

imi face asigurare si pt jugulara? pot sa iau 2-3 ,,refugiate'' de 18 ani? 🙂

Botond Papp
Botond Papp
5 ani in urma cu

FOARTE TARE !!! Asta ne mai lipseste … Ia ti acasa un imigrant, e echivalentul cu ia ti acasa un TERORIST !!! O gandire foarte proasta din cauza guvernului !!! Este deja foarte clar din orice stire din mass media, mai ales Facebook, ca aceasta miscare in masa a imigrantilor din Orientul Mijlociu catre Occident (UE) are ca scop omorarea natiilor Europene !!! Daca asa ceva va accepta si va introduce guvernul, atunci va fi un tradator de tara, si ucigas, si noi in sine vom fi Sinucigasii !!! Guvernul, ar trebui mai bine sa se trezeasca la realitate, si sa nu accepte imigrantii in tara, la fel cum o face Ungaria !!! C am aceasta ar fi ideea si mesajul meu !!!

popeye the sailor
popeye the sailor
5 ani in urma cu

Eu ii iau pe toti dar numai daca sant facuti salam deja.Voi hrani maidanezii cu ei si voi primi si un purcoi de bani …hi,hi,hi,hi !!

aur
aur
5 ani in urma cu

Nu, brrr, eu nu ma bag, ca panaramele o sa-mi taie gatu', or sa se mute la alta gazda, si tot asa pana cand o sa-si termine primu' ministru si pesedeu casele si Omar Haissam iese de la bulau.

darius bartok
darius bartok
5 ani in urma cu

accept imigrante cu varste cuprinse intre 16 si douazaeci de ani, lipsite de prejudecati si inhibitii. rog seriozitate!

DORA
DORA
5 ani in urma cu

SA VA FIE RUSINE !!

Roberta
Roberta
5 ani in urma cu

bataie de joc,avem familii care sunt araci nu au ce manca,oameni care muncesc de le sar capacele si au un salariu de… , batrani care au ani de munca si au o pensie de 200 max 400 lei dar pt niste …. dau o gramada de bani

coco
coco
5 ani in urma cu

de ce domnilor nu ati procedat asa si cu batranii pensionari ramasi fara case si pe drumrui, fara adaposturi, care dorm noptile de iarna prin statiile de autobuze sau pe unde apuca, prin canale, copii orfani ….???
acuma v-a gasit mila ? vai si-amar de tara noastra !!!

Alice
Alice
5 ani in urma cu

Hahahhahahahhahaha mor de ras! =)))))))

Jack Weinstein
Jack Weinstein
5 ani in urma cu

Romania ar trebui sa evalueze scenariul viitorului: ce se poate intimpla pe termen lung daca accepta musulmanii?
1. Acestia nu se integreaza in societate ci se aduna in haite de musulmani si fac o moschee;
2. Se inmultesc ca iepurii si devin o majoritate care va impune legea musulmana Sharia;
3. Conform cu cartea islamului numita Koran, musulmanii trebuie sa-i omoare pe cei care nu se convertesc la religia lor.
4. In final, vor conduce Romania la islam si la Sharia care practic este legea lor tribala in care femeia este un sclav cu obrazul si capul acoperit si fara nici un drept in societate.
In concluzie, multi romani cu mintea scurta se vor lacomi la bani si vor regreta mai tirziu pt restul vietii.

MacAddy
MacAddy
5 ani in urma cu

asta este un pamflet nu? spuneti-mi ca este o gluma daca e adevarat ma mut din tara asta de rahat (si din Multi Uniuniea Inter Europeana)

andrei
andrei
5 ani in urma cu

Sa ajungi sa iti vinzi traditile si cultura tari pe bani e grav fratie, asta e Romania

Aurel
Aurel
5 ani in urma cu

Mai fratilor e o gluma

hjack
hjack
5 ani in urma cu

hac ptiuuuuuuuuuu…guvern spurcat

eumy
eumy
5 ani in urma cu

Vand emigranti ! 3 la pret de 1 !!! De black friday avem reducere de 80%!!!!

Adrian
Adrian
4 ani in urma cu

E pamflet, fraților!