Sunteti pentru sau impotriva expulzarii UNGURILOR din Romania?

ATENTIE! ACEST ARTICOL NU APARTINE REDACTIEI NATIONALISTI.RO SI NU ESTE MENIT SA INCITE LA NIMIC RAU. Sursa este specificata mai jos.

Guvernul de la Budapesta a anuntat ca pana la finele mandatului se vor acorda inca un milion de cetatenii unor persoane de etnie maghiara care locuiesc in afara granitelor Ungariei. In plus, seful guvernului maghiar a amenintat cu masuri ferme impotriva celor care vor mai ataca cetatenii maghiari din Romania prin sanctiuni penale, conform PoliticScam.ro.

In conditiile in care in Romania deja traiesc peste 1.200.000 de etnici maghiari care fac cozi pentru acordarea cetateniei ungare de catre statul „vecin si pretin”, care credeti ca ar trebui sa fie masurile pe care un guvern roman ar trebui sa le ia impotriva acestei tendinte de ocupare a unor teritorii prin acordarea cetateniei maghiare? Si, o intrebare suplimentara – care credeti ca sunt sansele declansarii unui conflict etnic si a unui razboi civil intr-o tara in inima careia vor trai peste un milion de cetateni ai altui stat inamic?

Precedentul KOSOVO

„Protejarea populatiei majoritare albaneze din provincia sarbeasca Kosovo” a fost argumentul suprem al americanilor care le-a permis sa arunce sute de bombe asupra populatiei civile din Iugoslavia pentru a „proteja”, chipurile, populatia albaneza si/sau musulmana de prigoana crestinilor sarbi. Vedeti voi, americanii au avut mereu o dragoste mare pentru musulmani si i-au folosit impotriva populatiei crestine oricand a fost nevoie pentru a-si atinge interesele…

„Vointa populatiei majoritare din provincia Kosovo si exprimarea ei intr-un mod democratic” a fost argumentul folosit de catre americani imediat dupa incetarea bombardamentelor pentru a diviza Iugoslavia si a face din Kosovo, simbolul statalitatii iugoslave, un asa zis „stat” independent care se intareste pe an ce trece cu sprijinul international al celor care si-au dorit a diviza fostul imperiu intarit de Iosif Broz Tito.

Precedentul Crimeea

„Protejarea populatiei majoritare de etnie rusa din Crimeea” a fost argumentul suprem care le-a permis rusilor sa intre in Crimeea in forta si sa ocupe acea parte a Ucrainei.

„Vointa majoritatii populatiei din Crimeea, exprimata in mod democratic, prin referendum” a fost urmatorul argument care a permis rusilor sa alipeasca Crimeea la Rusia, pe modelul patentat de americani in Kosovo dar care a fost negat de aceeasi americani in acest context.

E drept, in cazul Crimeei, aceasta apartinuse de la bun inceput Rusiei si a fost daruita Ucrainei de catre Hrusciov, un lider sovietic care nu se gandea ca dupa o jumatate de veac imperiul avea sa se destrame iar Crimeea avea sa devina un mar al discordiei.

Situatia din Harcov, Romania

Harcov, o denumire generica a judetelor cu populatie predominant maghiara, Harghita si Covasna, este o bomba cu ceas care va exploda la momentul oportun intr-o directie pe care o vor dori iluminatii acestei planete. Situatia de aici seamana izbitor de mult cu cea din Kosovo si Crimeea, sub urmatoarele aspecte:

 • existenta unei populatii majoritare de alta etnie decat cea a tarii – daca in Kosovo populatia majoritara este albaneza si nu sarba, in Crimeea populatia majoritara este rusa si nu ucraineana, in Harcov populatia majoritara este maghiara si nu romana. Aceasta permite, atat pe model Kosovo cat si pe model Crimeea, sa ne arunce oricand, oricine, bombe in cap, noua, romanilor, pe motiv ca discriminam pe maghiarii din Harcov. A! Nu simtiti ca ii discriminati? Pai a spus-o cu subiect si predicat vicepremierul maghiar Zsolt Semjen – liderii locali din Harcov sunt atacati fara motiv si doar pentru a fi intimidati de catre DNA! A mai spus ca intelege lupta impotriva coruptiei, dar nu impotriva cetatenilor maghiari!
 • existenta unui interes in a prelua controlul asupra acestei zone a tarii de catre un stat strain – Ungaria isi doreste de multa vreme si isi va mai dori si de acum incolo sa puna mana pe Transilvania de Nord, cum era denumita zona controlata de hortisti. De aici si tertipul acordarii cetateniei maghiare unor cetateni de etnie maghiara din Romania… Federalizarea Romaniei, in acele asa numite „regiuni de dezvoltare”, este o idee pentru care lupta zi-lumina lobby-ul maghiar, atat la nivel national cat si international – aceasta federalizare ar permite intr-o prima faza nasterea unor regiuni autonome si mai apoi alipirea unor regiuni la Ungaria Mare.
Metodele maghiare de lupta impotriva Romaniei

Ungaria a inceput deja sa lupte impotriva Romaniei – diplomatic, mediatic, politic si nu numai:

 •  pregatiri ale unor atentate teroriste pe teritoriul national, de Ziua Nationala (vezi anchetele DIICOT care au dus la arestarea unor suspecti de terorism de origine maghiara)
 • atacuri guvernamentale – premierul maghiar, alaturi de alti oficiali ai guvernului de la Budapesta, au declarat ca Ungaria s-a purtat destul cu manusi cu Romania si ca e momentul sa bata cu pumnul in masa.
 • atacuri politice, asa cum a fost declaratia vicepremierului maghiar care s-a referit la faptul ca Ungaria va lua masuri ferme impotriva Romaniei in urma anchetarii de catre DNA a liderilor maghiari.
 • atacuri diplomatice, asa cum a fost interzicerea participarii diplomatilor maghiari la sarbatorile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei.
 • atacuri din interior (coloana a 5-a), din partea populatiei de etnie maghiara, pentru cooptarea alaturi de cauza lor a populatiei majoritare romane – vezi celebrele afise ale UDMR din campania electorala in care liderii lor politici afirmau ca vor sa salveze Ardealul de Bucuresti!

Mai doriti exemple? Credem ca au fost suficiente…

Expulzarea cetatenilor maghiari de pe teritoriul Romaniei…

…ar fi singura masura care ar duce la o oarecare liniste cetatenilor romani. Calea expulzarii cetatenilor maghiari a fost indicata pentru anumiti cetateni maghiari si de catre un fost presedinte al Romaniei, fara sa consideram acest lucru mai mult decat o declaratie politica – presedintele respectiv a avut o mare prietenie cu etnicii maghiari din Romania si chiar cu guvernul de la Budapesta intrucat UDMR i-a asigurat majoritatea parlamentara necesara partidului sau, actualmente desfiintat.

Acordarea unui milion de cetatenii etnicilor maghiari din afara granitelor Ungariei in viitorul foarte apropiat va duce ca in inima tarii noastre, a Romaniei, sa traiasca un milion de cetateni ai unui stat inamic. Ungaria este un inamic si trebuie tratata ca atare, alaturi de cetatenii ei. Daca guvernul de la Bucuresti va permite ca un milion de cetateni ai unui alt stat sa locuiasca si sa traiasca in Romania, atunci vom avea o mare problema care nu va fi rezolvata decat pe calea armelor, intr-un viitor la fel de apropiat.

Dar, nu vrem niciunul din noi sa se ajunga la razboi civil in inima Romaniei, nu…?

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

8 comentarii

 1. Stanciu Corneliu

  Daca le dau ungurii cetatenie, sa le anuleze cetatenia Romana si dupa trei luni sa-i declare ilegali si sa-i expulzeze in Ungaria .

 2. Și românii care au două cetățenii? Cu ei ce să se întâmple? Unde să se ducă? În cât timp? Știu câteva cazuri. Nu puține.

  • Ileana Bodale Jewell

   Daca acesti oameni, care nu respecta legile tarii in care traiesc si aduc prejudicii statului si cetetenilor, ar locui in America, fiti siguri ca vor fi pedepsiti cu inchisoare, dupa care expulzati afara din tara, fara nici un proces, sau urma de comunicare! In ceea ce priveste dezmembrarea unor state……, da, se poate si aceasta, incepand cu Germania, Franta, Spania, Anglia, …….., etc……

 3. Marchidan stefan

  Cei care traiesc pe teritoriul romaniei prin lege trebuie sa se supuna legilor româniei daca vor altceva sa se duca acolo unde le place asa mi se pare corect si normal.

 4. Atenție la punctul III

  Rezoluțiunea Adunării Naționale de la Alba Iulia din 18 Noiembrie/1 Decembrie 1918.

  I. Adunarea Națională a tuturor Românilor din Transilvania, Banat și Țara Ungurească, adunați prin reprezentanții lor îndreptățiți la Alba-Iulia în ziua de 18 Noiembrie/1 Decembrie 1918, decretează unirea acelor români și a tuturor teritoriilor locuite de dânșii cu România. Adunarea Națională proclamă îndeosebi dreptul inalienabil al națiunii române la întreg Banatul cuprins între râurile Mureș, Tisa și Dunăre.

  II. Adunarea Națională rezervă teritoriilor sus indicate autonomie provizorie până la întrunirea Constituantei aleasă pe baza votului universal.

  III. În legătură cu aceasta, ca principii fundamentale la alcătuirea noului Stat Român, Adunarea Națională proclamă următoarele:

  1. Deplină libertate națională pentru toate popoarele conlocuitoare. Fiecare popor se va instrui, administra și judeca în limba sa proprie prin indivizi din sânul său și fiecare popor va primi drept de reprezentare în corpurile legiuitoare și la guvernarea țării în proporție cu numărul indivizilor ce-l alcătuiesc.
  2. Egală îndreptățire și deplină libertate autonomă confesională pentru toate confesiunile din Stat…………………………………..

 5. Atenție la punctul III

  Rezoluției de la Alba Iulia

  Rezoluțiunea Adunării Naționale de la Alba Iulia din 18 Noiembrie/1 Decembrie 1918.

  I. Adunarea Națională a tuturor Românilor din Transilvania, Banat și Țara Ungurească, adunați prin reprezentanții lor îndreptățiți la Alba-Iulia în ziua de 18 Noiembrie/1 Decembrie 1918, decretează unirea acelor români și a tuturor teritoriilor locuite de dânșii cu România. Adunarea Națională proclamă îndeosebi dreptul inalienabil al națiunii române la întreg Banatul cuprins între râurile Mureș, Tisa și Dunăre.

  II. Adunarea Națională rezervă teritoriilor sus indicate autonomie provizorie până la întrunirea Constituantei aleasă pe baza votului universal.

  III. În legătură cu aceasta, ca principii fundamentale la alcătuirea noului Stat Român, Adunarea Națională proclamă următoarele:

  1. Deplină libertate națională pentru toate popoarele conlocuitoare. Fiecare popor se va instrui, administra și judeca în limba sa proprie prin indivizi din sânul său și fiecare popor va primi drept de reprezentare în corpurile legiuitoare și la guvernarea țării în proporție cu numărul indivizilor ce-l alcătuiesc.
  2. Egală îndreptățire și deplină libertate autonomă confesională pentru toate confesiunile din Stat………………

 6. yo_al_plecat

  ma voi sunteti cretini? cum sa scri un articol de genul asta pentru ca cineva undeva doreste ceva! total necar! mai fratilor constitutia e una pentru toti! fiecare are dreptul la libera exprimare! cind incep faptele atunci e mai grav! pina atunci voi ziaristi imbecili creati tensiuni intre cetatenii romani cu etnii diferite! vor ungurii tara? dati mai o lege ca si slovacia prin care omul cu doua cetatenii nu poate detine functie publica in romania! si o sa vedeti ca renunta citiva! restul vor sa fie parte a unei valori! valoare pe care ungaria o are iar noi ooooffff noi! noi ne plingem de orice! puneti fratilor osul sa ii facem si pe ei mindri ca sunt romani! dar in primul rind se ne facem pe noi mindrii! cind fratii mei spun jeg de tara, si altele cum vreti voi sa covingeti o minoritate sa nu acceada la niste valori! nu sunt judecator dar nici incuiat! cind ne va fi bine vor fi tti cu noi! cum ne este geu, si nu din cauza lor, cind ne vm trezii noi sa indreptam asta! noi majoritari!!!!! cind cind cind vom spune si noi ce vrem! minoritariii o spun in mod democratic! iar noi in loc sa impunem ce vrem noi majoritari ne complacem sa combatem in media si socio!respect minoritatea maghiara care stie ce vrea9macar o mica parte) iar noi combatem in loc sa ne dorim mai mut ca ei si sa realizam! restul e ……..can can

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *