Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
OPINIIPOLITICA

Sunt ţări în care, pentru a menţine corupţia sub control, la hoţii de peste un milion de euro se aplică PEDEAPSA CAPITALA. De ce nu si in Romania?

psd pcr 1

Suntem în mijlocul unui razboi dus de Grupul Infractional Organizat (GIO) Dragnea impotriva României ale cărui interese sunt gata să le sacrifice pentru salvarea proprie.

Iar ceea ce se întamplă acum in Parlament în privința modificarii Legilor Justitiei are datele unei jaf armat. PSD+ALDE hăcuiesc Justiția.

Dar când am avut noi o viziune care să valorifice acest drept?

Îi poate opri ceva?

Cred că un singur lucru: o reacție de mari proporții a societății de care să se sperie nu atât Dragnea, pentru el există o singur teamă – pușcăria, ci PSD, care să înțeleagă că este târât spre sinucidere colectivă.

Pentru că prețul pe care România îl va plăti în bani , inclusiv europeni, în risc de securitate, în poziție europeană, pentru scăparea lui Dragnea va avea un decont politic ulterior care va spulbera PSD.

Dar important e să nu ajungem acolo. Important e că acest asalt să fie oprit înainte de a produce răul cel mare .

Și pentru asta trebuie să ne apărăm țară !

Pedeapsa capitală

Acum era momentul în care aveam nevoie de o opoziție parlamentară activă și creativă, precum și de un președinte dinamic, care să coopereze cu strada. Strategia PSD a fost să dezamorseze presiunea străzii, de care se teme mai rău decât orice.

Opoziția parlamentară trebuia să îl bombardeze pe ministrul Justiției cu interpelări și să îl audieze în plenul Parlamentului, iar șeful statului putea să îl cheme la Cotroceni la fiecare atac împotriva Justiției.

Nu au făcut nimic.

Eu sper să nu ne întoarcem la vremurile din anii 50 pe care le credeam apuse în care Partidul Comunist Român a instalat Poliția Politică.

Faptul că furi din banii statului trebuie catalogat ca fiind trădător de țară și expulzat imediat sau decapitat.

stirea zilei

Sunt ţări în care, pentru a menţine corupţia sub control, la hoţii de peste un milion de euro se aplică pedeapsa capitală.

Şi are efect!

O pedeapsă de minimum 25 de ani, fără posibilitate de liberare condiţionată, mi se pare un minimum necesar pentru a ţine fenomenul sub control, în cazul faptelor grave şi a celor care recidivează în a jefui statul român.

Dacă nu oprim corupţia prin metode dure, România nu-şi va regăsi respectul în lumea civilizată şi, în loc de reforme economice, se vor face legi pentru hoţi.

Nota Editorului: Sistemul democratic bazat pe finanțarea campaniilor electorale de către terți este destinat eșecului pentru că politicienii ajunși în Parlament vor da legi în interesul finanțatorilor lor și nu în interesul votanților. Protestele care susțin un partid în favoarea altuia sunt efectele unei cauze netratate. Mafia politică este, din păcate, trans-partidică. – S.C. – Sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.