SUGATOAREA DE MACIUCI, Ana Birchall, A LUAT FOC după declarația controversată a unui primar: ‘Să ne ferească Bunul Dumnezeu de așa specimene în politică’ / VIDEO CAND FACE ORAL

Ana Birchall, sugatoarea de maciuci si iubitoare de ciori … se leaga de primarul care doreste sa interzica tiganilor sa mai faca puradei:

Să ne ferească Bunul Dumnezeu de așa specimene în politică, este reacția furtunoasă a Anei Birchall, fost ministru al Justiției, după ce primarul din Târgu Mureș, Dorin Florea, consideră că trebuie introduse anumite criterii cuplurilor care vor să facă copii.

„Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de asa specimene in politica!

Inca nu si-a dat demisia? Nici nu i s-a retras sprijinul politic???
In orice stat civilizat, dupa o asa declaratie, zbura din functie in secunda 2 daca nu isi prezenta demisia!
P.S. copilul meu s-a nascut cand eram studenta la doctorat la Yale Law School, SUA, deci cu siguranta nu indeplineam conditia cu locul de munca! Cat despre varsta ?? nu stiu .. 28 o fi acceptabil in acceptiunea acestui primar??
Fereste Doamne tara de asa lideri politici precum acest domn primar!”, scrie Birchall pe Facebook.

Citeste: Primarul din Târgu Mureş vrea să INTERZICA TIGANILOR să mai facă copii | AUDIO

Video cand ii facea felatie lui Tiberiu Iacob in masina (si nu, nu este o gluma, toata presa a relatat despre asta, puteti cauta pe Google):

Citeste: Primarul din Târgu Mureş vrea să INTERZICA TIGANILOR să mai facă copii | AUDIO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.