fbpx
Filme Online Subtitrate

Suflete tradate Sezonul 2 episodul 44 din 24 August 2023

Gehna este felicitata de juriu pentru premiile pe care a putut sa le obtina intr-o perioada atat de scurta, iar aceasta radiaza de bucurie insa usor lucrurile iau o intorsatura nefavorabila dupa ce Jamuna ii ofera premiul de cea mai buna dansatoare si vrea sa o imbratiseze, aceasta se impiedica si cade la pamant si in loc sa se ridice alcoolul pus de Kanak incepe sa isi faca efectul iar Gehna vorbeste aiurea aducand in discutie faptul ca a reusit sa devina nora familiei o simpla sevitoare si cum a reusit totusi sa fie iertata si acceptata de mama ei soacra, in urma actiunilor sale lucrurile se schimba radical.

Vazand totusi ca Gehna are un comportament iesit din comun Praful banuie impreuna cu Anant ca ea ar fi luat ceva insa omite pe moment sa intervina, fapt ce agraveaza si mai mult starea de spirit a celor prezenti care incep sa discute pe seama lui Gehna spunand ca de fapt s-au inselat si nu pare a fi o femeie asa cum pretindea a fi, Kanak se bucura de reusita ei si mizeaza pe faptul ca tot ce s-a vazut este de fapt abia inceputul declinului Gehenei si perioada in care ea o sa dispara la fel cum a si aparut, Jamuna se arata foarte afectata de intreaga discutie publica pe care Gehna a avut-o.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 44 din 24 august 2023 HD

De aceasi parere sunt aproape toti din familie care nu au crezut ca Gehna se putea lauda vreodata cu actualul sau statut in familia Desai, aceasta spune sub forma de repros si cumva pe un ton de autoritate cum ea o fatuca dintr-un sat uitat de lume a reusit sa schimbe vietile oamenilor si sa aiba control asupra unei familii foarte cunoscuta fata de ea. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea. Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 44 sus mentionat incepand cu data de 24 august 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.