STUDENTA ROMANCA ASASINATA de masoni in Ungaria. Statul roman nepasator ca intotdeauna

sudenta

Svetlana Mihaela Tănasă, cunoscuta drept una din cele mai inteligente studente ale României a reusit sa obțina o bursă de merit. Bursa venea din partea fundației Soros în anul 1995 si era menita să-i înlesnească aprofundarea studiilor de Masterat din cadrul catedrei de Istorie Medievală a CEO din Budapesta. Tanara a venit la Budapesta plina de patos cu o dorinta arzatoare de a progresa, dorea sa isi definitiveze teza de masterat cat mai repede posibil. Aceasta teza îngloba mai multe documente istorice și religioase din manuscrisele originale care aveau stransa legatura cu viata si povetele lui Ioan Gura de Aur.

Dupa multa munca depusa, combinata cu dorinta de a creea ceva special, a depistat că manuscrisul preluat de iezuiți si mai tarziu interpretat cat se poate de subiectiv de J.P Migne, suferise metamorfoze istorice rau-intenționate. Mai bine zis, noile lucrari dezinformau in masa cititorii.Profesorii din Budapesta au sfatuit-ope Svetlana Mihaela Tănasă sa isi aleaga drept tema pentru masterat tocmai aceasta problema legata de istoria manuscrisului. Ea a parcurs materialul didactic dat de profesorii masoni ai CEO din Budapesta, fara sa banuiasca ceea ce urma sa se intample.
Paradoxal din clipa in care a aprofundat studiile lui Orighen din greacă, a Fericitului Teodorit al Kirului, a Sfântului Efrem Sirul și respectiv a evreului eretic Filon din Alexandria, romanca a inteles că realitatea clar diferita fată de cum I se spusese sa fie prezentata, iar falsele studii ale lui Orighen și ale lui Filon din Alexandria schimbau, deformau adevărul isoric și de natura religioasa într-o operă falsă și hidoasa.

Citiți și:  ALERTĂ NAȚIONALĂ. Ungaria, cu ajutorul UDMR, cumpără Transilvania bucată cu bucată

Tanara a facut tot posibilul sa informeze intreg cercul de profesori erudiși de caracterul fals al datelor studiate. De atunci a inceput drama,pentru ca profesorii nu au ezitat nicio clipa sa o ameninte si sa o constranga să accepte teza falsă. Astfel, fata ar fi trebuit să o finalizeze ca sa nu își pună viața în pericol. Poate ca punctual culminant al acestei intamplari a fost atunci cand Mihaela s-a opus cu incapatanare si a continuat sa studieze si sa caute adevarul istoric.
După un timp a devenit tot mai slaba, dand semen nenumarate de epuizare. S-a intors in Romania iar după un examen medical amanuntit a primit vestea naucitoare. I s-a spus ca are cancer în fază terminală determinat de expuneri repetate la puterniice radiații. În realitate, vinovati pentru starea ei proasta de sanatate erau chiar membrii masoneriei din Budapesta .

Citiți și:  Noua Ordine Mondială, școlită de Soros. Planul de supunere socială și economică a omenirii

Cu demnitate si curaj s-a intors in Budapesta de unde spera sa isi poata lua manuscrisele.O parte au rămas acolo. Profesorii masoni i-au prezentat cu cinism antidotul împotriva iradierii cu condiția să accepte fundamental istoric lipsit de veridicitate popus de ei. Studenta a refuzat și a revenit acasa, unde s-a opus tratamentului cu morfina, suportand chinuri greu de imaginat. Dupa putin timp a murit. A fost înmormântată în cimitirul mănăstirii Petru Vodă aflat in județul Neamt.

Au trecut nici mai mult, nici mai putin de 5 ani de atunci, iar in tot acest timp autoritățile române nu au luat masuri concrete, deși există martori și probe clare care sustin in drept un asasinat monstruos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *