“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITARNOUTATI

SUA vrea sa bage spaima în Rusia

Americanii vor să bage spaima în ruși: Test cu o rachetă balistică intercontinentală deasupra Pacificului

original

SUA testează o rachetă balistică intercontinentală de la o bază din California pentru a demonstra “pregătirea” forţelor nucleare ale ţării.

Lansarea rachetei, care nu este armată, a fost programată să aibă loc de la baza specială North Vandergberg, situată la aproximativ 250 de kilometri sud de Los Angeles, pe coasta Pacificului.

SUA au alertat deja guvernul rus cu privire la planurile sale de a lansa racheta, în conformitate cu “obligaţiile bilaterale existente”, a declarat într-o conferinţă de presă purtătorul de cuvânt al Pentagonului, generalul de brigadă Pat Ryder.

Guvernul american programase această lansare de “ani de zile”, operaţiunea fiind “de rutină” pentru a “valida eficienţa” sistemului de armament al SUA, a adăugat Ryder.

Această acţiune a Washingtonului coincide cu tensiunile cu guvernul lui Vladimir Putin din cauza războiului din Ucraina şi cu întărirea alianţelor cu guvernele Japoniei şi Coreei de Sud de către administraţia lui Joe Biden pentru a face faţă Coreei de Nord.

Vezi si – ALERTĂ | Se va activa Articolul 5? România a informat NATO: „Avem altă situaţie decât ieri” / NATO își anunță solidaritatea după incidentul din România

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.