SUA, în DOLIU. CARNAGIU după un nou atac armat

SUA trăiesc un nou moment de panică generală după un atac armat soldat cu cel puțin 13 persoane moarte. Atacul armat a avut loc în Austin, Texas.

Cel puţin 13 persoane au fost rănite în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un atac armat în oraşul american Austin, în Texas, a anunţat poliţia, adăugând că suspectul este încă în libertate, relatează Reuters.

Doi dintre răniţi sunt în stare gravă, a precizat într-un comunicat şeful interimar al Departamentului de Poliţie din Austin, Joseph Chacon.

„Nu pot să spun că nu mai există un pericol public în acest moment, pentru că suspectul nu a fost arestat. Pare că în acest moment este izolat în această zonă”, a spus el.

Incidentul s-a produs în jurul orei 01:30 şi, până la momentul informării făcute de poliţie, nu fuseseră înregistrate decese, a adăugat Chacon.

„Nu este clar până acum care sunt motivele (atacului), dar, ca măsură de precauţie, am notificat unitatea specială anti-terorism a FBI”, a precizat el.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!