SUA DORESTE DESTABILIZAREA ROMANIEI! AMBASADORUL AMERICAN S-A POZAT CU STEAGUL SECUIESC, SIMBOL AL SEPARATISMULUI MAGHIAR!

ambasador_sua_47817900

Deputatul fugar al UDMR, Markó Attila, a publicat marți seară pe Facebook o fotografie cu ambasadorul american la București, Hans Klemm, la Sfântu Gheorghe cu steagul secuiesc.

El a shăruit o fotografie publicată de primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, care s-a întâlnit cu Klemm și apare în fotografie (primul din stânga).

În fotografie mai apar și alți politicieni UDMR. Klemm se află într-un turneu în Covasna și Harghita. “Este prima mea vizită, în calitate de ambasador al SUA în România, în județul Harghita. Am sperat să ajung mai devreme, dar mă bucur, împreună cu soția mea, să fim astăzi aici. Eu sunt, până la urmă, ambasador în toată România, nu doar la București și de aceea este foarte important pentru mine să vizitez regiuni din România, în special unde trăiesc minorități etnice, cum ar fi Harghita și Covasna, unde voi petrece un timp aici”, a declarat ambasadorul Hans Klemm, după întâlnirea pe care a avut-o cu președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba și cu primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman.

Hans Klemm a declarat la o conferință de presă că în ultimele două zile a avut întâlniri cu oficialitățile din județele Covasna și Harghita și a obținut informații legate de viața economică și socială a zonei.

El a mai menționat că rolul său, în calitate de ambasador, este de a strânge relațiile dintre România și Statele Unite ale Americii, de a promova prosperitatea economică și democrația, iar în context a subliniat că printre valorile democrației se numără respectul față de minorități, libertatea religiei, libertatea presei, libertatea de exprimare, etc.

Gestul ambasadorului american la București survine la scurt timp după declarațiile controversate ale ambasadorului SUA la Chișinău care susține teoria sovietică că Moldova nu e România, titrează Flux24.

SUA urmărește prin aceste acțiuni destabilizarea regiunii și treansformarea României într-o nouă Sirie?

MAE are o reacție bleagă față de gestul ambsadorului SUA care s-a fotografiat cu steagul autonomist secuiesc

Ministerul Afacerilor Externe se ferește să pună punctul pe i în chestiunea gestului iresponsabil făcut de ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, care s-a fotografiat alături de steagul autonomist secuiesc..

“Vizita ambasadorului Hans Klemm în teritoriu se înscrie în atribuțiile curente ale ambasadelor de a se documenta la fața locului cu privire la realitățile din statul de reședință și de a avea un dialog cu autoritățile locale.

Suntem convinși că asemenea vizite generează o reprezentare adecvată a realităților din România în ceea ce privește drepturile de care se bucură persoanele aparținând minorităților naționale și modelul de interculturalitate promovat de România, care corespunde întru totul standardelor în materie.

Asemenea vizite presupun inclusiv necesitatea înțelegerii şi luării în considerare a posibilității existenţei unor sensibilități. Am transmis aceste considerente partenerilor noștri americani în cadrul unei discuții cu Ambasada SUA la Bucureşti”, precizează MAE.

Gestul lui Hans Klemm vine la scurt timp după ce un alt oficial american a declarat că Basarabia nu este România.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Ar trebui imediat trimis acasa pentru ofensa adusa statului. Dar …cine sa faca aceasta in acest stat de slugi. Nu avem demnitatea de neam, nu suntem in stare de nimic……mai jos de unde suntem nu se mai poate. RUSINE!!! RUSINE !!! RUSINE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *