Studiul care răstoarnă teoria apariţiei COVID-19. Medicul Steven Quay: „SARS-COV-2 nu este natural!”

Studiul de 193 de pagini care răstoarnă teoria apariţiei COVID-19 a fost publicat pe 29 ianuarie şi a avut ca scop determinarea originii virusului SARS-CoV-2 plecând de la două ipoteze: că ar fi fost un salt zoonotic din natură sau ar fi fost produs în laborator.

Doctorul Steven Quay, autorul celei mai bine vândute cărți despre supraviețuirea pandemiei şi directorul general al unei companii biofarmaceutice în stadiu clinic care dezvoltă noi terapii pentru tratarea cancerului de sân și a COVID-19, a publicat o lucrare de 193 de pagini prin care susţine că a găsit originea virusului care provoacă boala COVID-19.

Începând cu o probabilitate de 98,2% că a fost un salt zoonotic din natură, cu doar 1,2% probabilitate să fie o evadare în laborator, douăzeci și șase de fapte și dovezi diferite, independente au fost examinate sistematic.

Concluzia finală este că este o probabilitate de 99,8% ca SARS-CoV-2 să provină dintr-un laborator și doar 0,2% probabilitate să provină din natură.

„La fel ca mulți alții, sunt îngrijorat de ceea ce pare a fi conflicte de interese semnificative între membrii echipei OMS și oamenii de știință și medicii din China și cât de mult acest lucru va împiedica o examinare imparțială a originii SARS-CoV-2”, a spus Dr. Quay, notează prnewswire.com

Medicul Steven Quay: „SARS-CoV-2 a scăpat dintr-un laborator”
„Luând doar dovezi științifice accesibile publicului despre SARS-CoV-2 și folosind estimări extrem de conservatoare în analiza mea, concluzionez totuși că este dincolo de orice îndoială rezonabilă că SARS-CoV-2 a scăpat dintr-un laborator.

Pare a fi secvențe genetice ale vaccinului adenovirus la specimene de la cinci pacienți din decembrie 2019 și secvențiat de Institutul de Virologie Wuhan necesită o explicație.

De exemplu, veți vedea acest tip de date într-un studiu de provocare a vaccinului. Sperăm că echipa OMS poate obține răspunsuri la aceste întrebări”, a mai spus dr Steven Quay.

El a mai precizat că o copie de pre-publicare a acestei lucrări a fost trimisă la 26 de oameni de știință din întreaga lume, inclusiv anchetatorilor OMS aflați în prezent la Wuhan, Institutul de Virologie Wuhan oameni de știință, precum și alți virologi proeminenți, pentru entru a ajuta la găsirea adevărului și pentru a obține feedback cu privire la metodologiile utilizate și concluziile la care s-a ajuns în această lucrare.

Sursa: antena3.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu