“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNOUTATI

STUDIUL a confirmat-o! De ce APA SFINTITA este PERICULOASA pentru ORGANISM? – DETALIILE de care TREBUIE SA TINETI CONT

popa indoaie apa sfintita

Cercetătorii din Viena au analizat mai multe mostre de apă sfinţită provenite de la diferite biserici. Descoperirile făcute, susţin ei, i-au îngrozit. Aceştia au declarat că „deşi apa sfinţită este cunoscută pentru proprietiţile ei tămăduitoare, aceasta nu este bună de băut, deoarece nu are standardele naţionale stabilite”.

Dat fiind prezența apei sfinte în ceremoniile religioase, calitatea ei merită o examinare atentă. Cercetătorii de la Institutul de Igienă și Imunologie Aplicată de la Universitatea de Medicină din Viena au testat mostre de apă sfinţită provenită din izvoare, dar și apă comercializată în biserici, constatând că 86% din izvoare conțin bacterii frecvent întâlnite în materiile fecale, cum ar fi E. coli, Enterococci și Campylobacter . Întrucât apa sfântă este folosită pentru a boteza copiii, prezența bacteriilor poate prezenta riscuri grave pentru sănătate.

„Trebuie să avertizăm oamenii să nu bea din aceste locuri”, a spus dr. Alexander Kirschner, cercetător științific și microbiolog la Universitatea de Medicină din Viena.

VEZI SI: IMPORTANT MESAJ pentru BISERICA: „Iisus nu a intrat în Ierusalim cu Mercedes şi haine de zeci de mii de euro, ci doar călare pe un măgar”

Bacteriile găsite în apa sfinţită, dacă intră în sângele unei persoane, pot duce la o serie de complicații de sănătate, cum ar fi diaree, vărsături, febră, crampe și dureri abdominale, potrivit Clinicii Mayo. Apa provenită din izvoare este frecvent utilizată în consumul uman, deși apa nu este evaluată în conformitate cu aceleași standarde ca apa potabilă obișnuită.

Cercetatorii au testat 21 de izvoare și au descoperit că eșantioanele lor conțin 62 de milioane de bacterii pe mililitru de apă, ceea ce face ca toată apa să nu poată fi potabilă.

Chiar și printre cele 14% din izvoarele care au îndeplinit cerințele microbiologice și chimice, „având în vedere rezultatele inspecțiilor sanitare ale bazinelor hidrografice, niciuna nu a fost evaluată ca o sursă de apă potabilă sigură”, au spus cercetătorii, conform Stiripesurse.ro

VEZI SI: MISTER elucidat dupa MII de ANI: Cercetatorii au facut anuntul

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.