Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MEDICALNOUTATI

Studiu ştiinţific: Vaccinurile anti-covid AU UCIS peste 13 milioane de oameni! Da, aţi citit bine şi cred că este perfect adevărat!

Selectie 023

Încep să iasă datele reale la suprafaţă

Un studiu ştiinţific al profesorului rebel Denis Rancourt ajunge la concluzia şocantă că vaccinurile anti-covid au omorât peste 13 milioane de oameni! Da, aţi citit bine şi cred că este perfect adevărat. Datele pe care le foloseşte la elaborarea studiului sunt cele publice, provenite de la sistemele de sănătate ale unor ţări precum Israel sau Australia. Iar cifra de 13 milioane de oameni rezultă din calculele pe care le face(puteţi accesa studiul pe site-ul profesorului sau pe diversele platforme specifice).

Partea cu adevărat interesantă abia acum vine: OMS estimează că în pandemia de COVID au murit din cauza virusului aproximativ 6.7 milioane de oameni! Nu mai adaug modul scandalos în care s-au declarat morţii în majoritatea statelor lumii! Chiar luând de bune cifrele comunicate de OMS rezultă că avem de aproape două ori mai mulţi morţi din cauza vaccinului decât din cauza virusului. Iată secretul scandalos care e ascuns peste tot în lume. Iată explicaţia simplă şi logică pentru valul imens de morţi subite.

Vezi si – Povestea româncei de 39 de ani, care a suferit reacții alergice severe la VACCINUL COVID, face înconjurul pământului: A AJUNS ÎN PRAGUL MORȚII!

Ceea ce însă constată profesorul Rancourt este însă ceva deosebit de ceea ce credeam noi. Până acum, dată fiind explozia de morţi subite în rândul sportivilor, eram tentaţi să credem că efectele adverse ale vaccinurilor apar în special la populaţia tânără. E fals. Din datele pe care le-a analizat, profesorul ajunge la concluzia că „rata de fatalitate a vaccinului(vDFR) crește dramatic odată cu vârsta. Drept urmare, vDFR este substanţial mai mare la populația cea mai în vârstă decât în cazul populației tinere. Rezultatele noastre implică faptul că a fost nechibzuit să acordăm prioritate vaccinării celor care sunt considerați a avea cea mai mare nevoie de protecție.”

Articole conexe

Iar de-aici ne rezultă şi modul în care sunt ascunse dezastrele produse de vaccin. E clar că în cazul oamenilor în vârstă, moartea e aşteptată, astfel încât, atunci când survine, cauza e considerată bătrâneţea. Asta a permis sistemului să se ascundă. Cine mai face autopsie unui bătrân de peste 85 de ani? „E clar că a murit de la bătrâneţe” – spun oficialii. Doar că, datele studiului ne indică altceva, anume că mulţi dintre aceşti oameni au murit cu zile! E un genocid şi o spun cu toată convingerea!

Vezi si – Efectele secundare la vaccinul Covid, cu 1.300% mai multe decât la orice alt produs vaccinal

Nu e ciudat că în aceste condiţii în care încep să se vadă cu ochiul liber efectele devastatoare ale aşa-zisei politici medicale, apar kamikaze precum acest dubios Coriu care doresc să instituie un fundamentalism medical? Clamând din tot botul ştiinţa, dar ascunzând dezastrele generate de aşa-zisa ştiinţă, Coriu doreşte să pună botniţă întregului sistem pentru ca nimeni să nu mai aibă curajul să se opună execuţiilor publice efectuate de Ministerul Sănătăţii sub coordonarea directă a criminalilor de la OMS.

Vezi si – Guvernul este responsabil pentru toate efectele adverse ale vaccinului Covid. Semnătura pentru vaccinare este nulă

Să nu uit, am dat un ochi pe lista de sponsorizări şi-am realizat că-n 2020 tovarăşul Coriu a înhăţat un mizilic de peste 45 000 lei cu titlul de sponsorizări de la diverse entităţi farma. Asta după ce, în 2019 a primit peste 78 000 lei. Păi cum să nu fii tu un militant atât de dedicat cauzei în condiţiile în care „cauza” îţi bagă bani în buzunar? Poate pentru omul de rând sumele pot părea mari. Însă trebuie să ţineţi cont că veniturile d-lui Coriu doar de la UMF, Institutul Fundeni şi de la Colegiul Medicilor sunt de aproximativ 300 000 lei/an. Chiar şi aşa însă, suma primită în 2020 reprezintă 1/6 din veniturile sale. Motiv suficient să fii trup şi suflet alături de cauza industriei farmaceutice. Care-i problema că mai mor vreo 13 milioane de oameni? Sunt victime colaterale, cui îi pasă?

Dan Diaconu

Vezi si – Dan Diaconu: Pare că nu mai e mult până la inevitabil

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.