Studiu: Şoselele din România omoară în continuare mai mulţi oameni decât coronavirusul

Deşi China vine puternic din urmă, continuăm să fim lideri mondiali la decese, potrivit unui studiu făcut de savanţii de la Institutul Deceselor şi Înhumărilor din România.

Nu este deloc întâmplător, susţine reputatul Decebal Popescu.

“România are toate condiţiile pentru a rămână încă mult timp în topul deceselor care puteau fi evitate, pentru că avem nu doar drumuri proaste, ci şi un număr mare de cretini cu permis auto, care nu doar se sinucid cu maşina, ci omoară şi mulţi alţi oameni nevinovaţi, pasageri sau alţi şoferi”, spune savantul.

În timp ce în China numărul deceselor va scădea după o perioadă, pentru că va fi descoperit un vaccin, în România morţii vor continua să fie tot mai mulţi, pentru că la noi prostia şi hoţia nu dispar niciodată şi nici nu se reduc.

Citiți și:  OMS Europa: Peste 50% dintre europeni vor fi infectati cu Omicron în următoarele șase până la opt săptămâni. Valul uriaș va duce la prăbușirea sistemelor medicale din întregul continent

Numărul morţilor este depăşit doar de numărul patrioţilor mândri de ţara lor superbă, care nu realizează în ce cocină morbidă trăiesc de fapt, precizează acelaşi savant.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *