Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
UMOR

Studiu: Şoselele din România omoară în continuare mai mulţi oameni decât coronavirusul

kwx

Deşi China vine puternic din urmă, continuăm să fim lideri mondiali la decese, potrivit unui studiu făcut de savanţii de la Institutul Deceselor şi Înhumărilor din România.

Nu este deloc întâmplător, susţine reputatul Decebal Popescu.

“România are toate condiţiile pentru a rămână încă mult timp în topul deceselor care puteau fi evitate, pentru că avem nu doar drumuri proaste, ci şi un număr mare de cretini cu permis auto, care nu doar se sinucid cu maşina, ci omoară şi mulţi alţi oameni nevinovaţi, pasageri sau alţi şoferi”, spune savantul.

În timp ce în China numărul deceselor va scădea după o perioadă, pentru că va fi descoperit un vaccin, în România morţii vor continua să fie tot mai mulţi, pentru că la noi prostia şi hoţia nu dispar niciodată şi nici nu se reduc.

Numărul morţilor este depăşit doar de numărul patrioţilor mândri de ţara lor superbă, care nu realizează în ce cocină morbidă trăiesc de fapt, precizează acelaşi savant.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.