Studiu! Oamenii cu cagulă şi Kalaşnikov, mult mai respectaţi în societate decât cei fără

teroristi_cu_kalasnikoave

Atentatul de la Paris le-a atras atenția cercetătorilor britanici, care s-au autodepășit și au realizat, în mai puțin de două zile, un amplu studiu despre persoanele cu cagulă și Kalașnikov. Astfel, ei au descoperit că aceste persoane sunt mult mai respectate în societate decât cetățenii simpli.

”Când subiecții au primit ordine de la oameni cu cagulă și Kalașnikov, le-au executat toți, fără excepție”, a explicat, vizibil uimit, șeful echipei de cercetare. ”În schimb, când au primit ordine de la o persoană îmbrăcată normal, în 98% din situații nimeni nu a ascultat indicațiile primite. Din păcate, încă nu am găsit o explicație pentru acest fenomen straniu.”

Un alt lucru straniu observat, spun cercetătorii britanici, este faptul că persoanele cu cagulă și Kalașnikov sunt mult mai curajoase decât cele fără armă și cagulă. ”Sunt mult mai predispuși să se implice în diverse activități”, spun cercetătorii. ”Mai mult, au și un intelect dezvoltat, din moment ce nimeni nu pare să aibă contrargumente la ceea ce afirmă ei.” – Acest  articol este un pamflet. Sursa – TNR

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *