„STUDIU”: Oamenii care refuză masurile anti Covid-19 si să poarte mască sunt sociopați cu tulburari de personalitate

La inceputul lui septembrie 2020 ni se spunea ca oamenii care refuză masurile anti Covid-19 si să poarte mască sunt „cel mai probabil sociopați”, conform unui studiu realizat în Brazilia, condus de Universidade Estadual de Londrina.

Studiul ăsta ar fi completat un altul care ar fi avut descoperiri similare și care spunea că persoanele cu trăsături psihopate sau narcisiste sunt mai predispuse la nerespectarea regulilor care urmăresc stoparea răspândirii bolilor și să golească rafturile de hârtie igienică.

De pe Vice.com: La sfarsitul lui octombrie 2020, articolul Ce s-a aflat despre cei ce refuză să poarte masca: ar putea suferi fără să știe de această afecțiune, de pe DC MEDICAL, venea cu completari, cum ca aceste trăsături antisociale „sunt de obicei prezente la persoanele diagnosticate cu antisociale Tulburare de personalitate (ASPD)”. Ca atare:

Echipa care a realizat studiul a spus că speră că descoperirile vor contribui la convingerea oficialilor din domeniul sănătății să facă mai mult pentru a educa oamenii și a le influența politicile.
„Prin screening-uri care demonstrează o creștere a acestor trăsături [ASPD], pot fi efectuate intervenții care vizează o mai mare conștientizare și respectarea consecventă a măsurilor de izolare”, a explicat echipa.
Deși au avut loc proteste la nivel mondial în jurul subiectului purtării măștii, eficacitatea lor continuă să fie dovedită într-un număr tot mai mare de studii.

Un raport internațional publicat în The Lancet, care a analizat datele din 172 de studii din 16 țări, a constatat că, purtând o mască de față, există doar 3% riscul de a prinde Covid-19.

Daca “purtând o mască de față, există doar 3% riscul de a prinde Covid-19”, iar majoritatea poarta masca, atunci cum de a explodat numarul de teste pozitive in aproape intreaga Europa?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.