STUDIU: Musulmanii VOR FI MAJORITARI peste 40 de ani în Europa

Economistul francez Charles Gave a dat publicității un studiu, potrivit căruia, populația albă a Franței și restului Europei va deveni minoritară peste două generații, cedând în favoarea musulmanilor, scrie RIA Novosti, cu referire la The Washington Times.

În studiu, cercetătorul se bazează pe tendințele demografice din Europa. Gave afirmă că populația europeană va dispărea pentru că numărul popoarelor băștinașe se micșorează, în timp ce musulmanii continuă să demonstreze o creștere constantă.

Savantul recunoaște că lucrarea sa — „Ciuma albă”, ar putea provoca nemulțumiri și cenzură, pentru că politicienii de stânga protejează islamul de orice critică.

Gave prezintă cifre potrivit cărora în Franța unei femei europene revin 1,4 copii, iar la unei femei musulmane — 3,4 — 4. În prezent, în această țară locuiesc 67 milioane de oameni, dintre care 10 la sută sunt musulmani.

Citiți și:  Papa Francisc: „Fiecare țară aparține și imigrantului”, iar Imamul Al-Azhar îl felicită

Din punct de vedere religios moscheile vor depăși bisericile creștine în Occident, iar estul catolic și ortodox vor păstra identitatea europeană. Sursa: NapocaNews

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile