“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Idioti

Studiu: Cocalarii cu BMW sunt idioți dinainte de a se urca la volan sau se tâmpesc după ce încep să conducă mașina germană?

bmwsx

Poate unor cetateni care traiesc in localitati mici li s-a parut o adevarata grozavie incidentul cu tramvaiul care a impins un BMW de pe sinele de fier pe care nu avea ce sa caute.

Agresivitatea si grandomania celor care conduc un autoturism german de lux precum BMW, AUDI sau MERCEDES este insa un fenomen ingrijorator ce poate fi des intalnit si n cele mai civilizate tari. Din cauza cocalarilor care scuipa seminte pe volanul unui astfel de bolid au ajuns sa fie etichetati drept mitocani si conducatorii onorabilii care, dintr-o pasiune omeneasca, si-au achizitionat masina visurilor din tinerete.

Profesorul Jan-Erik Lönnqvist de la Universitatea Helsinki, Finlanda, a realizat un studiu extrem de aprofundat pornind de la o observaţie comună, făcută de nenumăraţi oameni în trafic: şoferii de maşini BMW sau Audi au o probabilitate mult mai mare de a ignora regulile de circulaţie şi de a conduce nesăbuit, de aceea ei sunt luati adesea drept niste idioti pur sange.

Intrebarea la care s-a straduit profesorul sa raspunda este: acesti soferi sunt idioti dinainte de a urca la volan sau devin idioti dupa ce incep sa conduca masina de fitze? Ei tampesc masina sau masina ii tampeste pe ei?

Raspunsul este destul de complex daca tinem cont de faptul ca BMW-ul este condus atat de oameni cu bani cat si de amarati care nu au unde sa doarma.

Concluzia este una singura: majoritatea soferilor din acesta categorie au diverse frustrari si complexe pe care vor sa le ascunda prin actiuni spectaculoase desfasurate in trafic.

Vezi: Sunt idioţii înclinaţi să conducă BMW sau maşina de lux germană îi transformă în idioţi. Studiul care a răspuns la întrebare

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.