Studentele din Romania care castiga 40.000 de dolari pe luna din videochat

2117

Romania si romancele sunt iarasi in atentia presei britanice, din cauza activitatii de videochat practicata de studentele din tara noastra si pentru care castiga pana la 35.000 de euro pe luna.

O serie de poze uimitoare realizate de fotograful italian Stefano Schirato arata cum este viata pentru „fetele de videochat”, potrivit unui articol Daily Mail.

Prestandu-si activitatea in Bucuresti, aceste femei – studente, dar si angajate care lucreaza in birouri -, se dezbraca in fata camerei si raman doar in lenjerie, in dormitoare false, cele tinere castigand pana la 40.000 de dolari pe luna.

Industria este una in crestere, potrivit sursei citate, iar unele dintre cele care fac videochat folosesc banii pentru a-si finanta studiile, fiind la master.

Este si cazul unei fete blonde care se prezinta online drept Honey Celine, o fosta secretara care si-a dat seama ca poate castiga putini bani cu slujba de la birou, astfel ca a trecut la noua activitate din luna noiembrie 2013.

O alta tanara, Amber Gray, in varsta de 24 de ani si casatorita, recunoaste ca face videochat dupa ce si-a dat seama ca banii pe care ii castiga sunt prea putini pentru ea si familia sa. Lucreaza de doi ani pentru firma de videochat, cu deplinul consimtamant al sotului sau.

Printre cele care inregistreaza castiguri considerate modeste sunt fetele care fac 7.000 de dolari pe luna din aceasta activitate, cum este si cazul lui Cameron, studenta si model, in varsta de 21 de ani.

Intr-o alta imagine a fotografului o putem vedea pe Denisa, care castiga 15.000 de dolari pe luna, in timp ce in fundal se observa o fereastra a apartamentului situat, se pare, la unul dintre etajele superioare ale unui bloc din Bucuresti.

Fotografiile ofera o priveliste unica in vietile acestor femei, ele stand la un moment dat impreuna pe o canapea si jucandu-se pe telefoanele mobile, in timp ce dau impresia ca sunt prietene si vorbesc, fumeaza si se relaxeaza.

Peste 300 de femei activeaza pentru compania respectiva, care are o experienta de 15 ani in „industrie”. Fiecare dormitor este dotat cu o camera si un mare ecran TV, astfel incat femeile sa se poata vedea in timpul activitatii, iar clientii platesc pentru fiecare minut pe care il petrec vorbind cu femeile, acestea alegand cu cine vor sa vorbeasca. Si, desi mare parte dintre discutii sunt erotice, clientii aleg sa discute si despre carti sau filme.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

4 comentarii

  1. In romania cat si in alte cateva state, activitatea de videostreaming este 100% legala fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004. Moralmente vorbind… 1 fata care lucreaza in videostreaming castiga mai multi bani decat toata familia ta de la strabunic la stranepot .. si basca .. videostreamingul nu inseamna ca se dezbraca.. unii oameni fac videostream JUCANDU-SE JOCURI PE CALCULATOR .. asa ca.. ce mai inseamna moralitate in momentul in care o fata de 18 ani iti da peste nas cu mii de euro facuti in 5 minute, pe cand tu te zbati intre cheta la parintii subalternilor tai sa poti tine website.ul asta in picioare :)) … stii cine sunt, nu tre' sa ma mai semnez ..

  2. Hai sa fim seriosi. Nu cred ca exista vreo fata in Romania sa faca sumele alea de bani enumerate in articol, in fiecare luna. Asta suna mai mult a reclama mascata. Si daca, chiar exista, nu cred ca face videochat, poate este chiar patroana fetelor.

    • O fata care nu stie limba engleza(limba vorbita predominant in videostreaming) are un venit mediu pe luna de pana la 5000 $ (din care studioul isi ia partea lui – 50% – asta daca fata nu lucreaza singura de acasa) .. exemple de fete care in 2 luni si-au cumparat apartament (cu banii jos) din munca asta, sunt destule …. si apropo .. toata mascarada asta cu videochatul insemnand porno si dezbracat este total falsa.. femeile care fac cei mai multi bani, NICIODATA, dar absolut niciodata nu isi dau vre-un articol vestimentar jos.. 🙂 ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *