Student – la Facultatea de Drept – EXMATRICULAT pentru afise cu: „E ok să fii alb”, interogat de Grupul Anti-Terorist al FBI

În SUA, dacă nu te urăști ca persoană albă, ești automat un criminal:

Un student la Drept din Oklahoma City a fost exmatriculat din facultate, după ce a fost acuzat că a lipit fluturași cu „Este ok să fii alb” în campus în noaptea de 31 octombrie, ceea ce a determinat, de asemenea, o vizita din partea Grupului Anti-terorist al FBI.

Studentul, a cărui identitate a rămas anonimă, a fost inițial suspendat de la universitate la începutul acestui an, pe profilul său de pe reteaua Tinder, a specificat că doreste o relatie cu o fată care „nu a fost cu un tip negru.”

Seful poliției al OCU, Bill Citty, a precizat că studentul era deja suspendat de la facutlatea de drept și că nu i se permite să se afle pe proprietatea școlii. Studentul a încălcat condițiile suspendării sale când a postat fluturașii pe ușa și exteriorul clădirii facultății de drept în noaptea de 31 octombrie, a spus Citty.

Decanul școlii, Jim Roth, a informat studentul despre exmatricularea sa prin intermediul unei scrisori la mijlocul lunii noiembrie.

Ați încălcat condițiile de suspendare, care v-au interzis să intrați pe terenurile din campus. Universitatea deține dovezi care demonstrează clar că ați intrat pe domeniul universității la 31 octombrie 2019 sau aproximativ. Pe baza unei preponderențe a dovezilor, în conformitate cu termenii suspendării dvs. și în conformitate cu politica universității, sunteți exmatriculat din Școala de Drept a Universității din Oklahoma. ”

Vezi: Jurnalistii mizerabili de la B1TV ii ataca in ultimul HAL pe legionarii Moța și Marin si pe scriitorul Sorin Lavric

Scrisoarea lui Roth arăta clar că fostul student va fi urmărit penal dacă ar încerca vreodată să intre înapoi în campus.

Scrisoarea de la Roth a salutat, de asemenea, ca eroi studenții care au rupt afișele respective și au anunțat oficialii școlii despre mesajul „urât” care il contineau.

Într-un interviu recent, studentul a spus că a fost interogat de un agent FBI de la Grupul Anti-Terorist, care a precizat că afișele nu sunt ileagle și că este imposibil ca forțele de ordine să identifice pozitiv studentul de la supraveghere video pentru că a purtat un costum în timp ce a postat fluturașii de Halloween.

Vezi: RASISM ANTI-ALB: Profesoară de culoare arestată după ce a călcat în picioare o elevă albă cu dizabilităţi

El a spus practic că nu au fost comise infracțiuni, trebuie doar să ne asigurăm că nu ești o amenințare. Atât FBI, cât și Poliția din Oklahoma City au spus … nu avem de ce să deschidem o anchetă, nu te considerăm suspect de vreo crimă.”

America, „tara libertatii și casa celor curajoși”, unde poți fi transformat într-o persoană vinovată de „ură” pentru că a apărat oamenii albi împotriva urii rasiale. Genocidul alb este foarte real și trebuie oprit imediat.

Vezi: ABUZ REVOLTATOR: Un COPIL de 13 ani a fost EVACUAT de pe stadion pentru “rasism”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu