Student, găsit MORT în mașină

mia

Un student de 19 ani a fost găsit mort în maşina sa, în parcarea de pe Colina Universităţii din Braşov, pe corpul său nefiind urme de violenţă, astfel că anchetatorii spun că tânărul a murit, cel mai probabil, în urma unui infarct.

Comisarul-şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, a declarat, vineri, că un student de la Universitatea “Transilvania” din Braşov a fost găsit mort, joi, în jurul orei 12.00, de un coleg al său, potrivit Mediafax.

Tânărul de 19 ani se afla în maşina sa, pe care o parcase pe Colina Universităţii, iar colegul care l-a găsit a anunţat imediat Poliţia şi Ambulanţa prin serviciul de urgenţă 112.

“Nu există urme de violenţă pe corpul lui şi nici alte elemente care să conducă la vreo faptă de natură penală. Cel mai probabil a fost vorba despre un infarct, dar aşteptăm rezultatul necropsiei care va spune cu exactitate cauza decesului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Liviu Naghi.

Tânărul, Şerban M., care era cunoscut ca fiind un băiat foarte cuminte şi cu rezultate bune la şcoală, a terminat anul trecut Colegiul Naţional Unirea şi s-a înscris apoi la o facultate din cadrul Universităţii “Transilvania” din Braşov.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu