“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Streinu-Cercel da ALARMA. Ce se intampla cu pandemia

Streinu Cercel RzV 1024x682 1

Profesorul Adrian Streinu-Cercel, managerul Insitutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din Bucureşti, a lansat recent un avertisment fără precedent pentru România. Acesta spune că urmează noi valuri de COVID-19 și pandemia nu se termină cu valul 4.

Profesorul Adrian Streinu-Cercel spune că atât în România, cât și la nivel mondial, pandemia de coronavirus nu s-a încheiat. Mai mult, medicul este de părere că după valul 4 omenirea se va mai confrunta cu cel puţin alte două valuri, dar acestea vor fi cu alte variante ale coronavirusului, potrivit Antena 3.

Avertismentul lui Adrian Streinu-Cercel privind ce urmează după valul 4
Preşedintele Comisiei de Sănătate la Senat a spus duminică seara la Antena 3 că vor veni alte două valuri cu alte variante ale virusului, iar valul 4 evoluează destul de repede şi afectează deja pacienţii internaţi în secţiile de Terapie Intensivă. Profesorul Adrian Streinu Cercel spune că masca este singura care ne protejează, desigur, în afară de vaccin.

„Nu este problema dacă vine sau nu al patrulea val, pentru că al patrulea val este în momentul de față în fața noastră. Faptul că Terapie Intensivă au început să se adune pacienții, denotă clar acest lucru. Practic, pacienții care sunt în Terapie Intensivă reprezintă acel procent de 5% de cazuri severe și dacă facem calculul înapoi, o să vedeți câte cazuri sunt în realitate, în spatele acestui procent de 5%, deci a numărului de pacienți care sunt în Terapia Intensivă”, a anunțat doctorul.

Secțiile ATI încep să se aglomereze
Mai mult, secțiile ATI din România au ajuns să se aglomereze din nou, într-un mod asemănător cu toamna trecută.

„Terapiile Intensive încep să fie aglomerate și din păcate, noi funcționăm exact cu același personal pe care l-am avut și în urmă cu 8 luni, și în urmă cu 1 an, și în urmă cu 1 an și 8 luni.

Practic, aici trebuia să facem o mică dezvoltare, în sensul să dăm posibilitatea unor specialități colterale , să își facă o dezvoltare pe Terapie Intensivă, în așa fel încât să putem face față următoarelor valuri, pentru că noi vorbim acum de valul 4, dar trebuie să fim cât se poate de conștienți că pandemia nu se termină cu valul 4 și urmează încă cel puțin încă două valuri de aici încolo, categoric, cu alte variante.

Atâta timp cât lumea nu înţelege să se vaccineze în aşa fel încât să pună stop propagării acestui virus, virusul pe măsură ce trece de la o persoană la alta, el va căpăta noi valenţe şi va face noi mutaţii, iar alte noi mutaţii vor face apanajul altor valuri. Deci totul depinde de noi”, a mai explicat Adrian Streinu-Cercel, managerul spitalului Matei Balș din Bucureşti.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.