Știrile PROTV- Jurnalism la Nivel Înalt INFORMAȚII DE INTERES PUBLIC!

Dintre toate știrile naționale și internaționale, declarația de mai sus a lui Liviu Dragnea ocupă spațiul digital al unor publicații cu istorie de peste 20 de ani în România.

Asta înseamnă să faci jurnalism.

StirilePROTV:

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, că mănâncă zilnic câte o eugenie și că păstrează acest desert atât în mașină, cât și la birou și acasă.

„Da, sunt cu eugeniile de când eram mic şi mănânc eugenii de Boromir – uite, ca să mă şi critice… – pentru că sunt singurii care fac eugeniile ca atunci când eram mic. Am spus-o şi pe asta”, a precizat Liviu Dragnea, conform Agerpres.

Atenţionat de un jurnalist că ar fi toxică umplutura eugeniilor, șeful PSD a afirmat: „Aia nu e toxică, dar mănânc una pe zi, maxim. În fiecare zi. Am şi în maşină, şi în birou, şi acasă”.

Așa funcționeaza jurnalismul.

Ce să vorbim despre problema țiganilor, despre Vestele Galbene care îl denunță pe Macron ca fiind o marionetă a Rothschild, despre epidemia pornografiei în rândul tinerilor, despre iluzia democrației și lipsa libertății de exprimare prin legi anticonstituționale, ce să mai vorbim despre abuzurile săvârșite de instituții antiromanesti finanțate din banu public ca și CNCD și Institutu Elie Wiesel, de ce să menționăm starea precară în care trăiesc mulți pensionari, ce să vorbim despre depopularea satelor în care au rămas bătrâni și copii și buruieni ce cresc în case abandonate, darămite despre lipsa autostrăzilor peste Carpați spre Moldova, dapoi despre mafia medicală plină de șpăgari de la asistente pînă la medici, să nu mai vorbim despre starea învățământului din Gorj unde licee funcționează ilegal sub numărul necesar de elevi, cu clase fictive, biblioteci neprotejate, fără căldură în clase, apoi ce să mai vorbim despre otrăvirea alimentelor prin chimicale nocive care, în cantități mici nu produc efecte imediate, dar pe termen lung afectează organismul, de vaccinuri nici nu se pune problema, să nici nu mai vorbim despre slugărnicia politicienilor față de niște birocrați nealeși de la Bruxelles, sau despre pământurile agricole vândute în proporție covârșitoare la străini, sau despre ideologia de gen impusă în școli, despre mafia țigănească a retrocedărilor frauduloase din Timișoara, despre mafia ungurească a retrocedărilor frauduloase din Cluj și Mureș, despre mafia jidănească a retrocedărilor frauduloase care a pus mînă pe primăria din Galați, care plătește chirie iudeilor, despre criza forței de muncă și iminenta imigrație după semnarea pactului pentru migrație ONU… mă obosesc să continui lista, ideea principala e că mai bine vorbim despre ce mănâncă Dragnea, o știre cu adevărat relevantă pentru români.

Ce mănâncă Dragnea. Asta reprezintă o informație de interes public.

Într-adevăr presa este câinele de pază al democrației și a patra putere în stat.

Jurnaliștii neobosiți lucrează permanent pentru prostirea vitelor,îndobitocirea norodului, adormirea maselor,  protejarea democrației din România. – Sursa: Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.