Informatia momentului! Termenul de vaccinare obligatorie, amânat

Vaccinarea obligatorie pentru personalul NHS ar putea fi amânate cu jumătate de an, a fost dezvăluit aseară, în urma protestelor la nivel național și pe fondul cererilor din partea consilierilor conservatori de a renunța complet la această regulă.

Boris Johnson ia în considerare sa „renunţe” pentru a evita revoltele. Anunțul vine cu două săptămâni înainte ca angajații medicali să fie obligați să-și dovedească statutul de vaccinare. Termenul limită era 3 februarie, ultima zi în care îşi puteau face vaccinul. Pe 4 februarie, cei fără vaccin s-ar fi confruntat cu avertismente de concediere.

Lucrători din domeniul sănătății s-au alăturat protestelor din toată ţara
În ciuda amenințărilor la adresa carierei lor și a mai multor campanii de stimulare, peste 80.000 de angajați ai NHS au refuzat să se vaccineze. Mulți dintre ei s-au alăturat sâmbătă anti-vacciniştilor din toată țara, când au protestat împotriva regulilor obligatorii privind vaccinurile.

NHS 100k își aruncă scrub-urile în Trafalgar Square din centrul Londrei în timpul protestului „Marș pentru libertate” împotriva vaccinurilor obligatorii

În Londra, zeci de lucrători din domeniul sănătății au fost văzuți aruncând cu obiecte sanitare în polițiștii din faţa Downing Street, în timp ce alții și-au lăsat uniformele medicale în Trafalgar Square.

Citiți și:  Prima țară din Europa care începe VACCINAREA OBLIGATORIE a populației!

Piers Corbyn s-a numărat printre participanți în timp ce s-au adunat în fața BBC Broadcasting House, unde un protestatar a îmbrăcat o mască Squid Game și un costum pentru riscuri biologice şi cu o seringă uriaşă în mâini.

O persoană care poartă o mască de joc calmarului și un costum pentru riscuri biologice ține o seringă aruncată în aer și protestează împotriva vaccinului

Uniforma unui angajat de pe ambulanță a fost spânzurată în Regent’s Park
Mitinguri pentru libertate au avut loc, de asemenea, la Manchester, Birmingham, Leeds și Newcastle, unde protestatarii au ridicat pancarte pe care scria: „Fără mandat de vaccin”.

Toți lucrătorii din prima linie care nu au primit un atac vor fi chemați la întâlniri formale din 4 februarie și vor primi un avertisment că se confruntă cu concedierea (În imagine: Scrubs NHS aruncați în Trafalgar Square în semn de protest)

Citiți și:  Prima țară din Europa care începe VACCINAREA OBLIGATORIE a populației!

Deși rata mortalității din Marea Britanie a scăzut masiv pe măsură ce mai mulți oameni au fost vaccinați, oamenii din sănătate spun că vaccinul este un „medicament experimental”.

Demonstrațiile de sâmbătă au avut loc când Colegiul Regal al Medicilor Generali a cerut guvernului să prelungească termenul limită pentru a preveni lipsa masivă de personal în serviciul de sănătate.

Președintele Martin Marshall: Vaccniarea obligatorie nu este calea corectă de urmat
Președintele Martin Marshall a spus că vaccinarea obligatorie pentru profesioniștii din domeniul sănătății „nu este calea corectă de urmat” și că aproximativ zece la sută din personalul din unele spitale și cabinete de medici nu a avut virusul Covid.

Victoria Kesserwan, asistenta la urgenţă, în vârstă de 36 de ani, din Oxford, a adăugat: „O sa-mi pierd jobul pe care il iubesc pentru ca nu vreau vaccinul. Este prea nou și nu știm suficient despre el”, relatează Daily Mail.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *