fbpx
JUSTITIE

Stirea MOMENTULUI in JUSTITIE! Breaking news

breaking 1

 

Ana Birchall, ministrul interimar al Justiției, a susținut o declarație de presă în care a făcut precizări despre extrădarea lui Radu Mazăre. Ministrul a declarat că dosarul a fost predat autorităților competente din Madagascar.

UPDATE: „Dosarul a fost predat autorităților competente din Republica Madagascar. Cuprinde cererea de extrădare atât în limba română, cât și în limba franceză, plus restul documentelor care au fost traduse în mod autorizat. Cu un efort extraordinar, angajații din ministerul Justiției au reușit să pregătească dosarul complet de extrădare în 48 de ore.

Dosarul a fost sigilat de mine, sâmbătă, la ora 11. Dosarul a fost transmis în format electronic și la ministerul Justiției din Madagascar. Documentele au predate personal în această dimineață reprezentaților Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Justiției din Madagascar. Le mulțumesc colegilor pentru munca depusă. Dosarul a fost transmis în mod complet”, a declarat Ana Ana Birchall, ministru interimar al Justiției.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.