STIRE SOCANTA: Victor Ponta AFIRMA ca ROMANII SUNT TIGANI!

victor-ponta-tigani

Ungaria da afara imigranții, România vrea cat mai multi! UNDE AJUNGEM?

Doua foste tari comuniste din Europa de Est iau pozitii diferite cu privire la problema imigratiei. Ungaria doreste sa-i dea afara, pe cand Romania, in frunte cu neo-comunistul PSD-ist Victor Ponta doreste cat mai multi.

Agentia de presa Reuters scrie:

„Ungaria are nevoie de o legislație pentru a păstra departe valul de imigranți din țările sărace, chiar dacă ar fi contrar normelor existente ale Uniunii Europene”, spune premierul Viktor Orban.

Noi nu vrem să vedem imigranți din Ungaria„, a spus el. Dacă (alți membri UE) doresc să primească imigranți, o pot face.”

al-Jazeera scrie la randul ei despre aceasta problema:

Victor Ponta, prim-ministrul român, spune Uniunea Europeana ar trebui să facă mai mult efort pentru a rezolva criza de imigranți în curs de desfășurare. Ei merita primiti in Romania.”

Timp de secole, românii au fost în mișcare în Europa și au fost istoric discriminați.

n.r.: ZAU?!?!? Am impresia ca jigodia de Victor Ponta se refera la tigani si incerca sa ne faca de tot rasul acest tradator! Romanii NU sunt tigani! Romanii sunt Albi, iar tiganii provin din India. Este o blasfemie!

Voi ce parere aveti despre aceasta mizerie? Asteptam comentariile voastre mai jos.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

5 comentarii

  1. PONTA ISI MERITA SOARTA LUI CEAUSESCU CIT DE REPEDE POSIBIL,CEL MAI MARE DOBITOC CARE A CRESCUT NATUNEA ROMANA,LA ZID CU EL UN NERUSINAT ISI BATE JOC DE NATIUNEA NOASTRA E TIMPUL SA NE SCAPAM DEFINITIV DE EL MOARTE LUI PONTA VINZATORUL DE NEAM SI TARA

  2. Unul(netzigan)

    Ponta! Uita-te in oglinda inainte.
    Daca te scap intre ei (tzigani) cum te ma deosebesc?

  3. Cei care vã postati ne-tigani: feriti-va de urã si vã va fi mai usor sã urmãriti dreptatea! Dreptatea cere doar sacrificiul de sine si nu pe cel al altora. Asta stiu cel mai bine sã facã needucatii! Cei lipsiti de caracter cum sunt conducãtorii nostrii.

  4. E foarte clar ca aici sunt alte interese la mijloc, e vorba de bani si de statut, care Ponta incearca prin orice mijloace sa le obtina, chiar daca asta ar insemna pana si sa isi vanda tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *