STIRE SOC despre MIRCEA BADEA!

Zilele lui Mircea Badea sunt numărate: Savanții au dresat o maimuță să amenințe cu bătaia la TV

maimuta-agresiva-gura-presei

În speranța de a îmbunătăți specia umană un grup de savanți de la Institutul de Antropologie Comparată din Râmnicu-Sărat au dresat mai mulți cimpanzei care pot face aceleași lucruri ca și un om, unele mult mai bine. Mândria institutului este Koko, un tânăr cimpanzeu de 3 ani, care a fost învățat să amenințe lumea la televizor cu bătaia.

„Când l-am văzut prima oară am zis „Ecce Homo”. Semăna atât de mult cu Mircea Badea că nu putea să-i deosebești. Agresiv, extrem de încrezut și foarte guraliv, Koko ar putea fi soluția perfectă pentru prezentator al emisiunii În Gura Presei”, au afirmat oamenii de știință. Aceștia au precizat că cimpanzeul Koko are mai multe avantaje față de sosia sa umană: poate să scrie „ciumpalac” în 4 limbi de circulație internațională și poate să facă șpagatul și în mâini, ajungând astfel la 4 scaune.

Citiți și:  Dana Budeanu, facuta praf IN DIRECT: S-a bâlbâit în fața realizatorului TV

Dacă implementarea se va dovedi un succes, oamenii de știință din Râmnicu-Sărat spun că au pregătit și un cimpanzeu agresiv și chel, care știe să-și țuguiască buzele cu accent francez și poate să-l înlocuiască fără probleme pe Radu Banciu. – Acest articol este un pamflet. Sursa: TNR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Nu reuseste Koko sa-l detroneze pe Mirciulica.In primul rand Koko mananca banane nu kk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *