Stiati ca tatal lui Carmen Iohannis este fostul sef al Securitatii Sibiu ?

klaus-3

”Stiati ca tatal lui Carmen Iohannis este fostul sef al Securitatii Sibiu, isi semna indicativele cu pseudonimul “Nurca” sau “Blanarul”, si omul in fața caruia raporta Hurezeanu? De ce credeti ca a sarit mizeria de Hurezeanu in sus cand a fost ales Iohannis: “Drumul Romaniei este definitiv catre Bruxelles si Alianta Nord-Atlantica! Respiram aer occidental la Bucuresti!”?

Chiar traiti cu impresia ca neamtul de Iohannis a ajuns presedintele Romaniei, fara sa aiba in spate un sistem de care nu aveti habar?!
Aveti idee cati bani avea Carmen cand s-a maritat cu Klaus? Incepeti sa calculati de la cateva sute de mii de dolari in sus! Tatal ei vindea haine de blana tuturor nevestelor de nomenclaturisti si o nurca putea sa ajunga si la 50.000 de lei, in conditiile in care o Dacie costa 65.000 de lei! Nu va mai lasati dumneavoastra atat de usor inselati de afirmatii de genul: “Doamna profesoara Iohannis merge pe jos la scoala! Modestia intruchipata!”.

Citiți și:  Ionel Moța și Vasile Marin, comandanții legionari uciși la Majadahonda de Valter Roman, tatăl lui Petre Roman

VEZI SI: Președintele, vădit jenat: Carmen Iohannis a încercat să-și facă SELFIE după ce s-a rugat la mormântul Sfântului Papă Ioan Paul al II-lea

După arhivele oficiale, șeful I.J.M.I. Sibiu era col. Rotaru Iulian, lt.col. Petrişor era şeful Securităţii Sibiu, și locţiitor şef Securităţii, mr. Aioanei Constantin. Dar Hurezeanu minte, Ion Lăzurcă nu a fost blănar bogat din Rășinari, ci un sărăntoc din Sântu, unde rudele i-au demolat casa modestă după ce a murit și au ridicat alta.Iohannis.

Părinții lui Iohannis sunt Susanne și Gustav Heinz Johannis, amândoi sași transilvăneni. Aceștia au emigrat în 1992, ca pensionari, din Sibiu în Germania, unde s-au stabilit la Würzburg, în Bavaria. Klaus Iohannis a declarat într-un interviu că familia Iohannis este atestată în Cisnădie din secolul al XVI-lea. Klaus Iohannis a absolvit în anul 1983 studiile de fizică la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. După terminarea facultății a fost mai întâi profesor de fizică la Agnita, apoi la unele școli din Sibiu, iar din 1989 la Liceul Samuel von Brukenthal. În anul 1997 a devenit inspector școlar general adjunct, iar între 1999 și 2000 a fost inspector școlar general al județului Sibiu.

Citiți și:  2 milioane de femei germane au fost VIOLATE de armata bolșevică în vara anului 1945

VEZI SI: Băsescu, AMENINTARI la adresa lui Klaus Iohannis și Victor Ponta: Dragi LICHELE…

Este căsătorit din 1989 cu Carmen Lăzurcă-Iohannis, născută pe data de 2 noiembrie 1960, profesoară de limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu. Carmen Iohannis, născută Lăzurcă, este descendenta unei familii române unite (greco-catolice) din satul Sântu, aflat în apropiere de Reghin. În perioada de interzicere a Bisericii Române Unite de către autoritățile comuniste, Carmen Iohannis participa la slujbele clandestine oficiate de protopopul Pompeiu Onofreiu în locuința sa din strada Șelarilor, slujbe la care a fost prezent și Klaus. – sursa

VEZI SI: Klaus Iohannis a dat TOTUL în vileag – Traian Băsescu FIERBE de NERVI!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

8 comentarii

 1. lucgeorgescu

  bai nene, ce ati fumat cand ati scris articolul asta? e blanar sau securist, e bogat sau sarantoc? ca voi ziaristi sigur nu sunteti..

 2. putea sa-l cheme si ceausescu . Ma intereseaza ce a facut dupa ce a ajuns in functie. Pe altii i-au adus ingerul gavril dar s-au comportat mai rau ca dracii.

 3. Neculai Hongu

  Isi alege cineva parintii la nastere ??? De ce faceti greseli copilaresti ?? Un comandant de securitate nu are nume de "acoperire cum au "ciripitorii"!!

 4. Neculai Hongu

  Unde-mi este comentariu ???

 5. Neculai Hongu

  De oarece nu-mi aprobati postarile,va rog sa-mi stergeti numele si adresa de pe portalul vostru !!!

 6. Berdei Cornel

  Pe "scara"nu se putea urca in alt fel.

 7. Iohăneștii ăștia nu au părinți securiști și nici bogătași care să le fi cumpărat cele 6 case din Sibiu, 1 în Germania și o vilă la Palm Beach în SUA. S-au descurcat ei după revoluție ajutând familia Lalande din Canada să scoată din țară copii cumpărați de la oameni necăjiți. Apoi, ca președinte al Forumului Democrat al Germanilor(fosta organizație nazistă, scoasă în afara legii după război), a retrocedat clădiri istorice, imobile valoroase, pe care Johannis primarul le retroceda lui Johannis șeful forumului german. Are o poveste infracțională mai amplă pe care o să o afle toată lumea atunci când serviciile de informații vor fi libere să servească poporul român. A primit o decorație germană care se conferă numai cetățenilor germani! Pentru care servicii aduse Germaniei? Informați-vă cine este Hubber, finul său și consulul onorific al Austriei și ce treabă are el să-i adreseze scrisori lui Johannis, cu „rugămintea” șefului firmei Sweighoffer de a nu semna legea de interzicere a exportului de bușteni și de a lăsa liber la defrișarea sălbatică a pădurilor, ceea ce s-a și executat!

 8. Câte teorii conspirationiste pe aici. Fără nici o sursă. Ori aduceţi dovezi, ori tăceţi din gură. Defăimarea e o faptă ilegală. Ştiţi că în anii 90 când plecau saşii grămadă din Sibiu, o casă costa o nimica toată? Noi ne-am vândut casă mare cu curte, grădină, 2 garaje, în centrul vechi al Sibiului, cu 7000 de mărci (3500 de Euro). Deci nu trebuia să fii bogat să cumperi una. Şi părinţii lui Iohannis la Würzburg stau la chirie într-un apartament modest. I vedeäi ce viloe au Dragnea, Ponta, Tăriceanu şi ceilalţi mafioţi foşti securişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.