Stenograma INCENDIARA. Variantă BOMBĂ pentru prezidențiale în PSD. „Mergem cu psihopatul?”

 

După ce moţiunea de cenzură a trecut în Parlament, iar consecinţele au fost tragice pentru Guvernul Dăncilă, premierul i-a băgat în şedinţă pe cei din conducerea partidului pentru găsirea unei soluţii pentru ieşirea din impas.

După ce moţiunea de cenzură a trecut în Parlament, iar consecinţele au fost tragice pentru Guvernul Dăncilă, premierul i-a băgat în şedinţă pe cei din conducerea partidului pentru găsirea unei soluţii pentru ieşirea din impas.

Dacă o parte dintre baroni cer socoteală Vioricăi Dăncilă pentru pierderea puterii, mai sunt unii care au rămas fideli premierului.

Acest lucru se poate observa dintr-o stenogramă incendiară din timpul şedinteli care a avut loc, vineri, unde au participat 25 de lideri social-democrați. Firea a lansat la un moment dat lista celor pe care PSD îi susține.

Edilul Capitalei s-a întrebat, în timpul ședinței, dacă PSD ar putea să îl susțină în lupta pentru Cotroceni pe Alexandru Cumpănașu.

Iată stenograma din timpul şedinţei

Marcel Ciolacu: Președintele PSD trebuie să fie candidatul partidului. Candidatul Viorica Dăncilă rămâne in picioare.

Gabriela Firea: Iohannis nu vrem. Barna nu vrem. Mergem cu psihopatul de Cumpănașu? Să nu facem o mișcare și să pierdem și ce avem acum, în jur de 20 la sută (…). Cred că ne dăm singuri o lovitură din interior. O sa înceapă lupta între noi.

Marian Oprișan: Mințim și unii și alții. Eu cred că trebuie să ne mobilizăm la maximum, să turăm motoarele la maxim. Chiar dacă spunem că avem 3-5 la sută. În fața urnei, în fața ștampilei, românul va avea o mare problemă dacă vom reuși să îi speriem. Să spunem adevărul. Să spunem că Iohannis a furat case, că pentru el nu funcționează justiția. Ori ne batem, ori mergem acasă. Trebuie sa facem analiza chirurgicală. Trebuie să facem congres după prezidențiale. Ziua decisivă e după prezidențiale.

Claudiu Manda, despre lansarea de mâine a Vioricăi Dăncilă: Noi nu stim cine plătește banii!

Olguța Vasilescu: Trebuie să dăm acum pentru primari! Să le dam speranțe, că ei merg pe stradă.

Marian Oprișan: Dacă dai căutare pe Google „proasta României” îți apare „Viorica Dăncilă”. Dacă dam senzația că ne batem pe putere și funcții, pierdem”, potrivit digi24.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *