“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ANALIZENOUTATIPOLITICA

Statul paralel condus de Iohannis, responsabil cu anarhia stradală, servește interesele „partenerilor” în detrimentul celor naționale

ONOR JANDARMERIEI ROMÂNE! HALAL COMANDANT SUPREM!!!

miting

Aseară, după 28 de ani, am fost, pentru prima dată, mândru de Jandarmeria Română! Ceea ce ați făcut aseară, dârzenia cu care v-ați îndeplinit atribuțiile legale, spiritul de sacrificiu, modul în care au fost organizate și s-au derulat intervențiile voastre, mă determină să vă spun, tuturor celor din conducere, dar mai ales celor de la nivelul execuției, din toată inima MULȚUMESC și FELICITĂRI!!!

Sunt sufletește, dar la nevoie și material, alături de voi, mai ales alături de cei care au avut de suferit de pe urmă acțiunilor huliganice ale celor care v-au atacat cu bestialitate! Respect deosebit eroinei voastre, care aseară a fost lovită cu cruzime și care și-a pus viață în pericol că să ne apere pe noi toți de cei care nu ne vor binele!

Vă rog să primiți scuzele unui General cu patru stele, pentru modul în care v-a tratat comandantul vostru suprem, care v-a acuzat pentru faptul că v-ați făcut datoria și că ați acționat pentru aplicarea legii și în limitele ei!!!

ORGANIZATORII PROTESTULUI „SPONTAN” AL DIASPOREI

V-ați pus întrebarea cine este în spatele mitingului diasporei? Nici eu nu știam până nu mi-a explicat cunoscutul meu prieten. Unii dintre partenerii noștri externi – mi-a spus el – sunt direct interesați în schimbarea guvernului și venirea unui guvern favorabil solicitărilor și intereselor lor, interese majore care vizează bogățiile României, de la resursele energetice, la cele aurifere, la metalele rare, la cele silvice, la obiectivele strategice din zona producerii și transportului energiei electrice, zona agricolă și multe altele.

Credeți că acesta manifestație este spontană? Vă garantez că a fost foarte bine organizată, cu obiective foarte clare, cu o finanțare semnificativă din partea celor interesați să fure, în continuare, din avuția națională și să ne dezbine în anul centenarului Marii Uniri, având ca reper celebra expresie „divide et impera”.

Mai există încă o celebra expresie și anume „Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă apăr singur”. Ce fac structurile noastre cu atribuții în domeniul Siguranței Naționale? – întreb eu. Ele nu știu ce se întâmplă? De ce nu iau măsuri? Știu foarte bine, dar unii dintre cei care trebuie să acționeze, fac parte din Statul Paralel condus din exterior de partenerii noștri, iar din interior de către însuși Președintele României, domnul Klaus Iohannis. Stat aservit „partenerilor”, apărându-le interesele, în detrimentul celor naționale.

Este clară o colaborare strânsă între structurile intelligence din exterior cu unele din interior, pentru realizarea obiectivelor acestui protest „spontan”. Vă rog să îmi spuneți dacă este așa sau nu, domnule Președinte Iohannis… – Autor: General Dumitru ILIESCU

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.