Statul Islamic, inregistrare cu un copil care ar ucide doi agenti rusi

s2.ziareromania.ro

Gruparea extremista Statul Islamic a difuzat o inregistrare in care militantii sustin ca un copil din randurile lor executa doi barbati ce „au marturisit ca sunt spioni rusi”.

Inregistrarea a fost pusa in circulatie prin intermediul al Hayat Media, fiind infatisati doi barbati despre care se afirma ca ar fi „agenti recrutati de serviciile de informatii ruse”, care aparent au fost impuscati, in desert, de un copil ce ar avea in jur de 10 ani, scrie The Independent.

Videoclipul a fost publicat marti de ramura Statului Islamic specializata in fabricarea de inregistrari de propaganda ce urmeaza sa fie distribuite la scara internationala, si are peste 7 minute.

Se pare ca celor doi agenti li s-ar fi oferit bani pentru a strange informatii despre luptatori, din Siria si Turcia, si a le trimite apoi in Rusia. In plus, ei sunt infatisati in genunchi, iar in spatele lor se afla baiatul de circa 10 ani si un militant.

Barbatul spune ca cei doi se afla „in custodia puilor de leu ai califatului”, inainte ca baiatul sa paseasca spre ei si pare ca ii impusca.

Potrivit sursei citate, acelasi copil ar mai fi aparut in alte inregistrari ale Statului Islamic.

Clipul este o avertizare pentru altii „care vor sa vina aici si sa spioneze”, „sa se pocaiasca in fata lui Allah acum, inainte de a fi prea tarziu”.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *