Statul Islamic formeaza celule teroriste in Grecia

isis-greece

De ani de zile partidul nationalist Zorii Aurii a avertizat printr-o multime de articole despre acest pericol. Grecia este un punct de intrare al teroristilor din Orientul Mijlociu.

Aceste previziuni nefericite s-au indeplinit. Posturile de stiri grecesti anunta ca extremistii ISIS, cunoscuti pentru ca rapesc si decapiteaza occidentali, au filiale care opereaza in interiolul granitelor tarii.

Serviciile secrete din Grecia s-au alarmat si transmit ca au intre 80 si 100 de persoane aflate sub supraveghere, suspectate de legaturi cu organizatia terorista. Suspectii au ca scop recrutarea de noi oameni pentru a provoca Jihad in Europa.

Pana in prezent, doar trei indivizi au fost arestati in Grecia pentru aceste fapte. Unul dintre ei se intorcea din Siria, dupa ce a luptat alaturi de teroristii ISIS fabricati de americani, turci si evrei impotriva lui Assad, iar alt suspect a fost prins in orasul Evros in timp ce conducea un camion plin cu suplimente de razboi destinate pentru aceeasi rebeli.

Citiți și:  COMUNISMUL A REVENIT! Dosar penal după ce AUR a catalogat Holocaustul drept „o temă minoră”. Parchetul General s-a autosesizat

Acordul dintre “conservatorii” Greciei cu prim-ministrul turc Erdogan de a construi numeroase moschei in toata Grecia bate totusi la ochi.

Organizatiile jihadiste sunt cunoscute pentru faptul ca organizeaza recrutari in celule teroriste prin intermediul moscheilor. Proiectul legii “anti-rasiste” ofera imunitate acestor recrutori psihotici, instigatori si filiale care doresc sa raspandeasca mesajul lor intr-o tara care nu le apartine.

Redactia Nationalisti.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

3 comentarii

 1. Este posibil ca jihadistii sa fi venit si in Romania.
  Totul este posibil ,din moment ce autoritatile statului roman sunt conduse de membri neocomunisti de la PSD.
  PSD-ul este un partid care se opune identitatii nationale romanesti,promoveaza minoritatile si importul de emigranti.
  Unul din obiectivele PSD-ului este acela de a inlocui forta de munca alcatuiat din populatie nativa natonala cu emigranti.
  PSD-ul este un partid care a avut sau inca mai are legaturi cu fundamentalisti islamici ca Omar Hayssam,inclus pe listele electorale ale PSD-ului in 2004.
  Chiar recent si Ponta a declarat in discursul sau ca D-zeul crestin este acelas cu cel al islamului.

  Cu asemenea conducere de stat in Romania totul este posibil,deci sa nu ne mire daca ISIS isi va face de cap.

 2. ar trebui sa fie verificati toti cei care intra in tara arabi si urmariti ,daca dau semne de organizare sau cocheteaza cu islamismul radical pusi pachet si trimisi inapoi la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *