Statistică sumbră: Avortul a fost principala cauză a morții în 2018; 42 milioane de vieți curmate

Principala cauză a morții în anul 2018 a fost avortul, procedeu prin care au fost curmate 42 milioane de vieți la nivel mondial, chiar dacă statisticile oficiale nu includ avorturile la decese, copiii nenăscuți nefiind recunoscuți ca ființe umane, informează Știri pentru viață, anunță Basilica.

Statistica sumbră a fost relatată de Breitbart News, care a semnalat că numărul de avorturi din întreaga lume este mai mare decât numărul cumulat al persoanelor care și-au pierdut viața din cauza cancerului, SIDA, a accidentelor rutiere și sinucideri.

•41.9 milioane avorturi
•8.2 milioane persoane decedate din cauza cancerului
•5 milioane din cauza fumatului
•1.7 din cauza SIDA

Citiți și:  Adevărata "PANDEMIE" și cea mai MARE: Avortul a fost cauza mondială a MORTII în 2020! 42,7 milioane UCISI, față de 1,8 milioane MORTI de COVID

Statistici pentru anul 2018 au fost furnizate de: http://www.worldometers.info/

Astfel, Worldometers estimează aproximativ 59 milioane de morți în 2018 în întreaga lume, fără a include însă numărul avorturilor, deoarece copiii nenăscuți victime ale avorturilor nu sunt recunoscuți ca ființe umane, chiar dacă biologic a fost demonstrat că sunt ființe umane unice chiar din momentul concepției și suferă o moarte violentă prin avort.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile