Statele Unite se apropie de Sfârșitul Timpului

În timp ce luptăm în străinătate suntem invadați acasă.

Politica de imigrație a SUA, sau lipsa acesteia, permite unui număr masiv de persoane de culoare (POC), dar nu și albilor de etnie europeană, să intre în SUA pretinzând persecuție în propria lor țară. Limita acestui drept, Titlul 42 Expulzare, care expiră la sfârșitul lunii viitoare, permite expulzările solicitanților de azil dacă aceștia s-au aflat recent într-o țară în care a fost prezentă o boală transmisibilă. Administrația Trump a stabilit această politică, aparent la direcția Centrelor pentru Controlul Bolilor, ca măsură de precauție anti-Covid. Regimul Biden a refuzat să extindă Titlul 42, deoarece liberalii democrați și ACLU consideră această măsură Covid ca o expresie a rasismului alb, despre care ei cred că este o caracteristică consanguină a lui Trump și a fiecărui susținător al lui Trump. Politica liberalilor democrați este că este rasism să împiedice un imigrant invadator POC infectat cu Covid să intre în SUA ca solicitant de azil, indiferent dacă este sau nu persecutat în țara sa de origine. Cererea de azil este tot ceea ce este necesar pentru a intra.

Permițând intrarea persoanelor nevaccinate și fără mască, regimul Biden admite că „pandemia Covid” nu mai este o preocupare. Cu toate acestea, regimul Biden continuă să hărțuiască americanii în legătură cu mandatele de vaccinare și de mască. Dar invadatorii-imigranți pot intra în țară și pot fi alocați în comunitățile americane, așa cum sunt 600.000 în prezent fără măști sau vaccinare.

Invadatorii imigranți, înțelegând că singura barieră rămasă pentru a invada Statele Unite este pe punctul să fie anulată de regimul Biden, al cărui președinte a spus că salută ziua în care americanii albi o sa fie o minoritate, se adună la granița americană pentru a intra în număr masiv începînd de la 1 iunie și după aceea. Cum toată lumea știe cine face un apel la banca lor, compania de credit card sau orice birou guvernamental, spaniola este deja o a doua limbă în Statele Unite. Pe măsură ce politica de deschidere a frontierelor continuă, în curând Statele Unite vor fi o țară diferită, cu o limbă dominantă și o cultură hispanica diferită.

Citiți și:  ALERTA Este RISC MAJOR de „conflict internațional semnificativ între marile puteri”

Hispanicii ar fi o îmbunătățire față de liberalii albi care conduc spectacolul și le spală creierul tinerilor albi cu teorie critică a rasei, wokeism și politică de identitate. Cultura americană s-a erodat de ceva vreme. Astăzi, tinerii albi sunt un public pentru „muzică” rap negru care jignește, sau ar trebui să jignească aproape pe toată lumea, sau ar fi făcut-o în vremuri trecute, iar femeile atractive din clasa superioară au piercing-uri și tatuaje care în vremuri trecute erau asociate doar cu marinarii beți și prostituatele. O hoardă de imigranți-invadatori orientată spre familie ar fi o alternativă mai bună la cultura pe care liberalii albi au creat-o.

Dar războinicii de la Washington ar trebui să înțeleagă că imigranții care fug de opresiune, în loc să stea și să se confrunte cu ea, este puțin probabil să fie buni războinici în numele hegemoniei americane. Locuitorii hispanici din SUA nu au niciun interes să slujească în războaie în beneficiul celor pe care i-au invadat și strămutat.

Un dezavantaj este că se pierde sensul atât al cetățeniei, cât și al apărării naționale. Dacă o persoană care merge pe jos sau este condusă peste graniță poate deveni cetățean de facto, ce semnificație se acordă unui american nativ? Dacă Washingtonul este preocupat doar de granițele din Ucraina, dar nu și de granițele SUA, ce înseamnă să fii o națiune sau o țară?

Citiți și:  ALERTA Este RISC MAJOR de „conflict internațional semnificativ între marile puteri”

Un alt inconvenient este că Statele Unite rămân fără resurse, în special apă, și are un cost ridicat al vieții. Pot economia tulbure și sistemele școlare și medicale să absoarbă val după val de imigranți în mare parte necalificați din lumea a treia? Cu atâta producție offshore, unde sunt locurile de muncă cu productivitate ridicată și cu valoare adăugată ridicată pentru a oferi mobilitate ascendentă pentru milioane de persoane săracite?

Democrații cred că imigranții-invadatori vor vota întotdeauna pentru liberalii democrați albi care le-au deschis Statele Unite. Dar, pe măsură ce numărul lor crește, imigranții-invadatori îi vor înlocui pe liberalii albi și vor guverna de la sine. Democrații care sponsorizează înlocuirea nordamericanilor albi nativi cu imigranți-invadatori din lumea a treia își șterg propriul loc sub soare.

Acesta ar putea fi un lucru bun, dar sugerează totuși dispariția rasei albe, așa cum imigranții-invadatori europeni care au cucerit Lumea Nouă au însemnat dispariția indienilor nativi, așa cum erau numiți.

Jean Raspail a prezis în 1973 soarta lumii occidentale în capodopera sa, Tabăra sfinților.

Întreaga lume occidentală este terminată. Sistemul de credințe care a susținut civilizația occidentală a cedat deceniilor de atac. Vestul este prea obosit. Acei ruși care își vând țara în speranța de a „deveni parte a Occidentului” nu înțeleg că Rusia se va scufunda cu Occidentul dacă conducerea rusă nu este capabilă să se desprindă și să se alăture Asiei în creștere.

Traducerea Karen Smith de la Paul Craig Roberts

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *