Stare de urgenţă şi asediu după ce un poliţist a omorât un negru – VIDEO

Uitati maimutele la munca. In imagine jefuiesc un magazin de bauturi alcoolice. Sa va vina in cap acum ideea de "egalitate" ... poate intr-o zi o sa va salveze viata ;-)
Uitati „negrii” la munca. In imagine observati cum jefuiesc un magazin de bauturi alcoolice. Sa va vina in cap acum ideea de „egalitate” … poate intr-o zi o sa va salveze viata 😉

Acest tip de comportament al negrilor care locuiesc, din păcate, în Statele Unite ale Americii (in locul Africii de unde provin) servește ca un apel de trezire pentru milioanele de oameni albi, care au fost înșelați de fanteziile evreiesti de egalitateși diversitate”.

Guvernatorul statului Missouri (centrul Statelor Unite), Jay Nixon, a anunţat sâmbătă instaurarea stării de urgenţă şi asediu, de la ora locală 05.00 (13.00, ora României), într-un cartier din Ferguson, teatrul unor revolte după ce un negru a fost ucis de către un poliţist iar hoardele de salbatici au provocat anarhie dupa cum puteti observa in imagini. – o saptamana desprinsa parca din filmul Planeta Maimutelor.

Un tânăr negru înarmat a fost rănit grav miercuri dimineaţa, nu departe de locul unde au avut loc manifestaţii în urma uciderii lui Michael Brown, în vârstă de 18 ani, sâmbătă, de către un poliţist in legitima aparare.

Potrivit poliţiei din comitatul Saint-Louis, citată de presa locală, tânărul rănit grav miercuri, în vârstă de 19 ani, făcea parte dintr-o banda de aproximativ 30 de negri care s-a dispersat la sosirea poliţiei, alertată telefonic.

El a agitat o armă, pe care a îndreptat-o către un poliţist. Acesta a tras asupra tânărului în mai multe rânduri pentru a scapa cu viata, ceea ce este si normal.

foc-usa

Tensiunea nu a scăzut deloc de la revoltele şi jafurile provocate de negri care au avut loc în urma uciderii lui Brown, sâmbătă, în circumstanţe controversate, în această suburbie a oraşului Saint-Louis.

Potrivit poliţiei, Michael Brown a fost ucis după ce a agresat un poliţist şi a încercat să-l dezarmeze.

Şeful poliţiei din oraş, Tom Jackson, care a susţinut o conferinţă de presă miercuri, a declarat că poliţistul care a tras a fost rănit la nivelul feţei de banda negrilor infractori.

Numele acestuia, care urma să fie făcut public, nu va mai fi dezvăluit, din motive legate de securitatea sa şi a colegilor săi, după ce poliţia a primit ameninţări.

Comunitatea negrilor se mobilizează contra populatiei albe de la incidentul de sâmbătă, iar manifestaţiile se ţin lanţ.

Negrul este incapabil de a actiona intr-o maniera civilizata, esentiala civilizatiei occidentale. Cele mai mici provocari, ca si in cazul tiganilor, conduc aceste creaturi la sete de sange, care se ridica la suprafata in ciuda faptului ca au fost expuse la cultura noastra sute de ani.

Redactia Nationalisti.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

3 comentarii

  1. Un război rasial e pe cale sa înceapă cat de curînd în SUA! Scate-ia asta va aprinde focul revoltelor negrilor și apoi totul va degenera într-un război civil intre albi și negrii!

  2. E de asteptat! Mai nou, exista rasism "anti-alb", sustinut de .. "albi" cum ca ar fi ceva normal! Maimute fara scrupule, ca si tiganii, astia sar in craduri si nu au nici-un resentiment daca omoara pe careva.. .

  3. Oameni buni , noi , albii , nu o sa fim niciodata suficient de uniti sa pornim acel razboi . Rasa neagra e sfarsitul lumii asa cum o stim . Ei vor vandaliza tot , ne vor duce pe noi la exterminare si apoi se vor omora intre ei pana la ultimul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *