Stare de SOC in Spania. Crima ORIBILA a unui român a pus pe jar poliția

Un român din Diaspora a comis o crimă care a șocat întreaga Europă. Acesta riscă să fie condamnat la peste 20 de ani de închisoare.

Un român din Spania a comis o crimă care a provocat un adevărat șoc. Într-un acces de furie, românul l-a ucis pe unul dintre prietenii săi, un spaniol. Totul ar fi pornit de la o ceartă banală care a degenerat. Românul riscă să primească 25 de ani de închisoare.

Cei doi călătoreau cu mașina către Miguelttera, orașul natal al spaniolului. Pe drum, aceștia au început să se contrazică, însă discuția a început să degenereze. După câteva replici dure, românul și-a ieșit din minți și a început să îl lovească cu pumnii și cu picioarele pe spaniol. După mai multe lovituri în zona gâtului, feței și a tâmplelor, spaniolul a rămas inconștient.

După ce a mai parcurs câțiva kilometri din drum, românul a luat un topor și i-a tăiat gâtul. Trupul neînsuflețit al spaniolului a fost aruncat într-o livadă.

Românul s-a autodenunțat la poliție
După ce a ajuns la destinație, românul a sunat la poliție și s-a autodenunțat. În primă fază, el nu a dorit să le ofere detalii oamenilor legii despre incidentul macabru. Ulterior, el a acceptat să vorbească despre cele întâmplate, recunoscându-și fapta. Mass media spaniole transmit că românul nu ar fi manifestat nicio urmă de regret față de crima comisă.

Presa din Spania mai scrie că există, de fapt, două ipoteze cu privire la motivele pentru care cei doi s-au luat la ceartă. Una dintre variante este că cei doi ar fi, de fapt, iubiți. O a doua luată în calcul de reporterii publicației spaniole este că ei s-ar fi certat din cauza banilor.

Cazul se judecă la o instanță din Ciudad Real. Avocații românului încercă să demonstreze că acesta suferă de probleme psihice și nu a avut discernământ.

Nu ştia ce face, a avut un atac de panică pentru că a fost atacat şi s-a apărat cu ce a găsit”, au spus avocaţii săi. “Îmi pare foarte rău, am făcut ceva oribil, mi-am ucis prietenul. M-am pierdut când m-a lovit şi m-am apărat şi eu cu ce am avut. Îmi pare rău că l-am omorât”, a spus romanul.

Procurorul a solicitat 25 de ani de închisoare în cazul ucigaşului. “Nu are nicio scuză, a ucis un om. Nu a fost destul că l-a lovit şi l-a lăsat inconştient, l-a şi decapitat. E crimă cu premeditare”, e varianta acuzării.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!