Stare de razboi la granitele Ungariei: Blindate, ELICOPTERE, patrule calare. Sute de migranti capturati zilnic

ungaria-610x300

Ungaria si-a intarit si mai mult controlul asupra granitelor Schengen, in conformitate cu deciziile guvernului de la Budapesta.

Armata ungara foloseste si tehnica de razboi in cadrul patrularii granitei cu Serbia. Politistii sunt insotiti de caini, patruland de-a lungul liniei verzi iar camerele cu infrarosii urmaresc fiecare miscare chiar si in interiorul teritoriului Serbiei, noteaza agentia de presa BGNES.

Jandarmeria a inclus si patrule calare in cadrul verificarii granitelor. Toate acestea sunt facute pentru a fi evitata trecerea ilegala a granitelor.

„De la miezul noptii pana dimineata, am retinut 220 de persoane care doreau sa treaca ilegal frontiera, iar weekendul trecut numarul acestora a fost de 320. In multe locuri, gardul este rupt, in 99% din cazuri infractorii fiind arestati. Suntem pregatiti pe deplin sa aparam atat granita ungara, cat si granita Schengen”, a spus aseara seful adjunct al politiei ungare.

Comandantul Marelui Stat Major al armatei ungare, Tibor Banke, a spus ca soldatii ii ajuta pe politisti pentru a fi aparate granitele. Totodata, elicoptere survoleaza zona.

„Sunt pregatiti si motivati. Unii s-au intors din misiunile externe pentru a se implica in operatiunile de aici. Unii, de pilda, s-au intors din Irak pentru a micsora numarul migrantilor ilegali de aici”, a incheiat Banke. (sursa)

VEZI SI: ALERTA TERORISTA: Avion de pasageri deturnat!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *