Stare de alertă! Astazi se decid NOI RESTRICTII în România (SURSE)

În contextul în care Bucureștiul are cele mai multe cazuri active de coronavirus, autorităţile pregătesc noi restricţii în Capitală pentru a limita răspândirea COVID-19.

Comandamentul de urgenţă s-a reunit la Prefectura Capitalei și va decide că purtarea măștilor de protecție să devină obligatorie în Centrul Vechi al Capitalei, dar și pe bulevarde, potrivit unor surse România TV.

Numărul de cazuri înregistrate după weekend
În ultimele 24 de ore, au fost descoperite 823 cazuri noi. Totul se întâmplă pentru că au fost mai puține testări.

Până astăzi, 3 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 54.009 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
27.750 de pacienți au fost declarați vindecați și 4.807 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Citiți și:  Se pregătesc restricții. Zone întregi din orașele mari, doar pentru autovehicule electrice. Cresc impozitele. Orașele în declin redevin comune

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 823 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 302 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Distribuția pe județe a acestor cazuri o regăsiți în tabelul de mai jos.

Până astăzi, 2432 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  Se pregătesc restricții. Zone întregi din orașele mari, doar pentru autovehicule electrice. Cresc impozitele. Orașele în declin redevin comune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *