Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALSTIRI

SRI TACE | De ce s-au alertat americanii și britanicii că în România urmează un ATENTAT TERORIST?

sri

O știre foarte ciudată. Marea Britanie și SUA și-au alertat cetățenii că în România există riscuri de antentate teroriste. Nici un oficial român nu a reacționat la anunțurile venite de la Londra și Washington D.C.

În România, SRI nu a dat nici o replică la aceste informații și a păstrăt nivelul de alertă la acealași nivel, precaut.

Un analist militar a comentat pentru FLUX 24 că anunțul venit de la americani și britanici este foarte ciudat, mai ales că exista o bună relație cu SRI și că de obicei anunțurile se făceau de comun acord.

Ambasada Marii Britanii a plasat România la același nivel de amenințare teroristă ca Bulgaria, după ce vecinii de la sud au declanșat o amplă operațiune de prindere a teroriștilor de pe teritoriul lor.

Pe o scară de la 1 la 4 privind gradul de periculozitate, România se află la nivelul al doilea, conform autorităților londoneze.

Mesaje de avertizare au primit și cetățenii americani. În ultimele două zile,  în Bulgaria a fost alertă teroristă, din cauza unui eveniment petrecut recent, când un român a fost bănuit că ar fi fost afiliat grupării teroriste Statului Islamic, informație dovedită a fi falsă. (sursa)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

2 comentarii

  1. Mi-e sa nu puna la cale americanii si englezii o actiune fals flag in Romania si sa detoneze pe undeva vreo incarcatura exploziva, ca se pricep la asa ceva…. Vestea proasta este ca la noi nu e nevoie, ca stim si singuri sa ne producem pagube… la cata coruptie si neprofesionalism exista la noi, nu trebuie sa ne temem de niscaiva teroristi… ai nostri sunt gata inflitrati peste tot unde trebuie.

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.