SRI, in alerta! Cineva se joacă cu mintea noastră!

sri 26

Serviciul Roman de Informatii (SRI) are in vizor o noua secta care a luat amploare in tara nostra si care si-a gasit adepti inclusiv in randul functionarilor din institutii care au ca obiect de activitate siguanta nationala.

Membrii sectei cred ca au puteri supranaturale si se considera stapanii adevarului.

Potrivit unor surse care au preferat sa-si pastreze anonimatul, SRI analizeaza proportiile pe care le-a luat in Romania o secta de origine tibetana care se numeste Prananadi.

Practicantii Prananandi cred ca, in urma rugaciunilor pe care le trimit catre Buddha, ajung sa cunosca iluminarea spirituala si devin capabili sa vindece orice boala.

Membrii sectei urmeaza mai multe cursuri si participa la mai multe sedinte de rugaciune si meditatie.

Scopul final al sectantilor este sa primeasca o diploma de „maestru vindecator”, pe baza cateia isi pot deschide un cabinet in Bucuresti, unde sa trateze pacienti.

Citiți și:  Au colaborat cu procurorii DIICOT!

Religia Prananandi nu permite „vindecatorilor” sa ceara bani, insa nici nu le interzice sa accepte sumele care li se ofera. In acest sens, la nivele national exista zeci de cabinete deschise de asa-zisii maestri vindecatori ai sectei. Sursele citate au dezvaluit pentru Spynews ca recrutarile se fac, de obicei, chiar in aceste cabinete, din randul pacientilor, potrivit spynews.ro.

Viitorii membri sunt ademeniti, initial, cu un curs de initiere, iar dupa ce incep sa fie convinsi de faptul ca pot deveni superiori in fata celorlalti, ajung sa cheltuiasca sume importante de bani pentru cursuri de specializare, dintre care multe au loc in Ungaria.

Citiți și:  Au colaborat cu procurorii DIICOT!

Pe masura ce avanseaza „spiritual”, practicantii Prananadi devin din ce in ce mai implicati si se detaseaza cu totul de familii si de prieteni.

Acestia incep sa se roage zilnic, ore in sir si ajung sa nu le mai pese de aproape nimic, considerandu-se fiinte supranaturale, care pot vindeca orice si care pot vedea, in fiecare dintre noi, cine am fost intr-o viata anterioara.

Autoritatile au intrat in alerta dupa ce, in ultima perioada, secta a luat o amploare deosebita in Romania si au fost identificati adepti inclusiv in structurile Politiei Romane si ale SRI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. "Secta are adepti in politie si SRI" ,pai nu-i de mirare la cati bolovani sunt si pe acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.