SRI a decis, în sfârșit, să ne spună la Digi care e faza cu TANCURILE AMERICANE! Băi frate, cu 300 de tancuri faci RĂZBOI, nu exerciții militare!

tancuri

SRI a decis să ne informeze oficial că sute de tancuri americane au ajuns în România! La Digi24, bineînțeles! Asta după ce începând de luni au apărut știri și filmulețe cu garnituri pline cu tancuri americane care au brăzdat nordul țării! Cică se face un exercițiu la Cincu! Care exercițiu frate, că vorbim despre 400 de tancuri! Cu 400 de tancuri declari război și ești șmecher!

Aproape 300 de tancuri americane au ajuns la Constanţa, pe mare, din Charleston, Carolina de Sud, Statele Unite, anunță, scurt, Digi24. A durat mai bine de 26 de ore până au fost descărcate de pe navă maşinile de luptă, care au fost urcate apoi în trenuri speciale şi trimise pe rând în judeţul Braşov, în poligonul de la Cincu. Tancurile au fost trimise în România pentru un exerciţiu militar NATO care începe luna viitoare.

Doar 300?

Un prim tren cu tancuri americane a fost observat duminică, 26 iunie 2016, circuland dinspre Pașcani spre Suceava și mai apoi spre Vatra Dornei. Un al doilea tren cu tancuri americane a fost observat duminică seară în drum spre Suceva și mai apoi spre Vatra Dornei. Numărul tancurilor americane care au ajuns deja în nord-estul României a ajuns la 36 fără a pune la cale pe cele din trenul care a trecut prin Gherla.

Mai multe detalii aici: NE PREGATIM DE CEVA? Tren cu tancuri americane Abrams în zona Vatra Dornei – VIDEO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.