SRI, AVERTISMENT de ultimă oră pentru toți românii. Ce spune despre PERICOLUL SPIONAJULUI

Serviciul Român de Informaţii a emis sâmbătă încă un avertisment pentru români pe pagina de Facebook a instituţiei. În acest sens, SRI atrage atenţia asupra pericolului spionajului din partea unor entităţi străine.

Serviciul Român de Informaţii emite al doilea avertisment în acest domeniu, în doar 10 zile. După ce i-a avertizat pe români să fie vigilenţi cu privire la posibile tentative de recrutare din partea unor servicii secrete străine, SRI atrage atenţia cu privire la pericolul reprezentat de spioni.

SRI

Cetăţenii români sunt îndemnaţi să denunţe orice suspiciuni în acest domeniu.

“Ţinta principală a unei activităţi de spionaj este persoana care, prin statut şi atribuţii profesionale, are acces la informaţiile de interes pentru o entitate străină, care poate influenţa luarea unor decizii sau deveni un canal de transmitere a unor mesaje în detrimentul intereselor naţionale.

Citiți și:  Fiul fostului şef al SRI Virgil Măgureanu a murit

Serviciul Român de Informaţii i-a îndemnat pe români, la finalul lunii august, ca atunci când cineva este abordat insistent de persoane necunoscute să semnaleze prompt acest lucru autorităților competente.

VEZI SI: Să plângem de mila emigranților
8 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU