Spune si tu STOP violentei asupra animalelor! Semneaza petitia

Violenta asupra animalelor este din ce in ce mai raspandita, manifestata prin acte de cruzime de nedescris: „Cainii sunt mai buni ca omul, caci ei raman in hotarele impuse de firea lor ca toate animalele; noi suntem animale lipsite de sensibilitate!”

VIOLENTA manifestata de multi copii „ASUPRA ANIMALELOR” este cunocuta de foarte multi iubitori.

Legatura intre abuzurile asupra animalelor si violenta impotriva oamenilor: ” Una din cele mai periculoase intamplari din viata unui copil este sa ucida sau sa tortureze un animal si sa scape nepedepsit!”

Pentru mine acest lucru este cel mai inuman mod de a ne exprima furia! Torturand animale nevinovate, inocente suflete pure care nu au nicio vina ! La ce ii bun sa bati un animal ? nu te ajuta la nimic, iti spun eu ! Chinuiti un biet suflet care nu are nicio vina… vi se pare normal ? Cum puteti lovii o fiinta atat de draguta, care atunci cand se uita la tine are acea minunata sclipire in ochi ?

In aceasta tara, unde legile se aplica dupa cum vor cei de sus si nu cum este normal sa se intample intr-un sat democratic, legea care se aplica impotriva violentei animalelor EXISTA !

Conteaza faptul ca animalul apartine cuiva sau ca este maidanez, referitor la caini, pisici, sute sau chiar mii de animale care umbla fara un stapan pe strazi ? Prin faptul ca statul justifica niste bani prin presupusa grija pentru animale, cei care castiga sunt guvernantii nu animalele!

Daca esti un iubitor de animale, daca iti este mila de aceste suflete fara un adapost, imi poti semna petitia, impreuna putem face o lume mai buna ! SI ANIMALELE AU DRAPSURI CE TREBUIE RESPECTATE !

Semneaza petitia AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!