„SPORTUL contra DROGURI” – campanie nationala

campania-sportul-contra-droguri-afis

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Buzau invita toti buzoienii in data de 07 aprilie a.c., intre orele 11-13, sa participe la a doua editie a manifestarii nationale “Sportul contra droguri”, organizata de Asociatia de Lupta Antidrog A.M.A, U.N.S.R, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul Tineretului si Sportului.

Manifestarea consta in practicarea de activitati sportive, intr-o singura zi, 07.04.2014, orele 11-13 , in toata tara, in locatiile stabilite de conducerile unitatilor scolare si cele ale cluburilor sportive.

Activitatile sportive vor fi liber alese, acestea facandu-se in functie de numarul de participanti si locatiile de desfasurare stabilite de conducerile unitatilor  de invitamant sau cluburile sportive (incinta scolilor, sali de sport). Invitatia se adreseaza Inspectoratului Scolar Judetean Buzau, unitatilor scolare de invatamant din judet si cluburilor sportive.

Inscrierile participantilor vor fi facute de catre profesori pe baza unui tabel, transmise catre ISJ Buzau la tel: 0769682564, pana la data de 25 martie 2014.

Sportul este o alternativa impotriva consumului de droguri, tutun, alcool. El reprezinta oportunitatea pentru tineri, elevi, studenti, de a face miscare intr-un cadru bine organizat. Sursa – News Buzau

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile