fbpx
GENERAL

Sportiva cazată alături de Djokovic, RUPE TACEREA. Dezvăluiri din hotelul în care se află

88758623

Condițiile de cazare din hotelul australian, în care a fost trimis în carantină tenismenul Novak Djokovic, comparate cu cele dintr-o închisoare.

Comparația a fost făcută de sportiva Renata Voracova, căreia i-a fost anulată viza de intrare în Australia. Ea a fost trimisă în carantină în același hotel în care a fost cazat și jucătorul de tenis sârb.

Jucătoarea de tenis Renata Voracova a făcut primele declarații cu privire la situația în care se găsește.

„Sunt într-o cameră şi nu pot merge nicăieri. Îmi pot deschide fereastra doar câţiva centimetri. Sunt paznici peste tot, inclusiv sub fereastra mea, ceea ce este destul de ciudat. Poate or crede că o să sar şi fug”, a declarat Veracova.

Aceasta a vorbit despre hotel ca despre „un fel de cămin îmbunătăţit”, după cum scrie L’Equipe, și a spus că se simte ca și cum ar fi ținută prizonieră.

„Mi se aduce mâncare şi este un paznic pe hol. Totul este porţionat. Mă simt un pic ca în închisoare”, a adăugat specialista la proba de dublu, în vârstă de 38 de ani.

Renata Voracova nu va juca la Australian Open
Renata Voracova a acceptat să părăsească ţara şi să nu participe la Australian Open care începe luni, 17 ianuarie. Jucătoarea și-a motivat decizia prin faptul că posibilităţile de antrenament sunt limitate. Se pare că ea ar fi intrat luna trecută în Australia cu o scutire de la vaccinare emisă de Tennis Australia.

Inițial, Renatei Voracova i s-a acordat o scutire pentru că a fost recent infectată cu Covid, însă viza i-a fost anulată. Deși a apucat să joace un meci la Melbourne Summer Set 2, în proba de dublu, alături de poloneza Katarzyna Piter. Cele două sportive au fost eliminate încă din primul tur de perechea formată din Lesley Pattinama Kerkhove și Arina Rodionova (Olanda/Australia).

Renata Voracova a fost reţinută joi de poliţia de frontieră şi a fost dusă la Park Hotel din Melbourne, unde se află şi Djokovic. Sportiva fost informată că trebuie să părăsească rapid ţara.

Sursa: evz.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.