Spintecătoarea de la morgă – Mihaela Nedelcu

Mihaela Nedelcu, supranumită și ”spintecătoarea de la morgă”, este o femeie extraordinară – are o familie mare, are tot ce își dorește și este un exemplu de urmat.

A câștigat numeroase premii, majoritatea legate de condiția fizică și sănătatea corpului. Mihaela este antrenor personal, expert nutriționist și deținătoarea firmei care îi poartă numele.

Ea și Laurențiu Nedelcu sunt căsătoriți, iar împreună au trei copii. În ciuda faptului că multe femei susțin că dacă rămâi gravidă, este greu să revii la ”forma” inițială, este o teorie greșită. Mihaela, cu trei copii născuți, a reușit să ajungă la 59 de centimetri în talie!

Frumoasa brunetă oferă și sfaturi persoanelor care o urmăresc pe rețelele de socializare, răspunzând la diferite întrebări sau chiar postând diferite imagini prin care le arată ce trebuie să facă să rămână în formă. Mai mult decât atât, pozează și super-sexy, punându-și în valoare formele incredibile pe care le are în urma antrenamentelor la sală!

De ce i se spune ”Spintecătoarea de la morgă”

Mihaelei Nedelcu i se spune și ”Spintecătoarea de la morgă” deoarece s-a fotografiat lângă un cadavru în urmă cu mulți ani. De atunci, aceasta a câștigat notorietate și este privită cu alți ochi de oameni, de când a devenit o bombă sexy.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *