Spectacol AVIATIC la baza Bococ

miting

Anul acesta, evenimentul o va avea, printre prezentatori, pe Roxana Ciuhulescu, cea care este cunoscută de la emisiunea ProMotor.

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, Școala de Aplicație pentru Forțele Aeriene „Aurel Vlaicu” de la Boboc organizează spectacolul pe cer denumit “Bobas”. Astfel, sâmbătă 6 iunie, buzoienii pot admira, pe aerodromul din localitate un miting aviatic de exceptie. “Bobas 2015”este o activitate a aviatorilor români care se pregătesc în unitatea de la Boboc. Concomitent cu demonstratia aeriană se va organiza și Ziua Porților Deschise.

Evenimentul va începe la ora 09.30, intrarea la fiind liberă. La verticala aerodromului vor putea fi urmarite evolutii cu aeronave apartinand Fortelor Aeriene Române (MiG 21 LANCER, C-27J SPARTAN, C-130 HERCULES, IAR-330, IAR-99, IAR-316B, YAK-52). Pilotii militari vor fi acompaniati de așii acrobati și parasutistii de la Aeroclubul Romaniei, Iacarii Acrobati, Regional Air Services si altii. Spectacolul va fi completat de un mare numar de avioane ultrausoare de diferite tipuri, motoparapante, aeromodele, un balon cu aer cald si o expozitie statică de tehnică militară.

Pentru a facilita accesul buzoienilor la eveniment, unitatea de la Boboc pune la dispoziție mai multe autocare, care vor pleca de la Catedrala „Sfântul Sava” din municipiu, la ora 09:00. Sursa: Reporter Buzoian

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *