SOCIETATE

Spărgătorii care au aruncat în aer bancomatul au pierdut pe drum o sumă mare de bani. Cum au reuşit să scape de poliţie

bge

Apar noi informaţii cu privire la atacul mafiot de la Sinaia, când doi bărbaţi au aruncat în aer un bancomat plic cu bani, aflat în curtea hotelului Bastion.

Poliţiştii susţin că au de-a face cu profesionişti care au ştiut cum să se ferească de camerele de luat vederi şi să nu lase urme.

Întreaga operaţiune a durat doar şapte minute, spun surse apropiate de anchetă. Mai mult ca sigur hoţii au studiat terenul înainte de a da spargerea, au cercetat cum sunt amplasate camerele de luat vederi şi posibilele căi pe care să le folosească pentru a fugi de la locul faptei. S-au îmbrăcat în hanorace de culoare albă tocmai pentru a se camufla în zăpadă şi au avut feţele acoperite cu cagule.

Atacul nu a mers însă aşa cum şi-au dorit. Hoţii au lăsat în urmă o sumă mare, aproximativ 15.000 de lei, bani care au fost găsiţi împrăştiaţi în curtea hotelului Bastion, acolo unde se afla şi bancomatul.

se ştie exact cu ce sumă de bani au reuşit să fugă, dar se presupune că este vorba de câteva zeci de mii de lei. Se ştie doar că în data de 7 februarie bancomatul a fost alimentat cu bani, deci atacatorii au acţionat la pont sau au urmărit activitatea reprezentanţilor societăţii care deţine nancomatul.

Până în prezent 15 astfel de bancomate au fost aruncate în aer în Romania, ultimele două atacuri similare a avut loc în cursul zilei de vineri 14 februarie la Arad şi Timişoara.

Surse judiciare susţin că jaful de vineri dimineaţă din Vestul ţării nu are legătură cu cel din Sinaia. Modul de operare fiind diferit. În plus, la Timişoara au acţionat trei persoane, în timp ce la Sinaia au fost doar două.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.