Spaga Mare in Vinerea Mare

Grupul mafiotilor la Ploiesti: Ponta, Ghita, Badescu.
Grupul mafiotilor la Ploiesti: Ponta, Ghita, Badescu.

5 milioane de euroi, dintr-un condei al lui Pontache!

Ce au facut politrucii de Pasti? Oua rosii, iepurasi de ciocolata, chestii d-alea simpatice, rozalii (cum le place feisbucilor sa posteze)?

NU.

Atunci, poate, spovedanii, cruci, matanii…aplecari catre cele sfinte?

NU. Nici vorba!

Nenea Guvernoiu (mai precis Victor Viorel Ponta) a deturnat frumusel 5 milioane de euro, din banii obţinuţi pe certificate de gaze de seră. Alea, de le platesti tu lunar, bai poporule!

  • Cui i-au dat banii? Lui Iulian Bădescu, primarul Ploieştiului, om cu dosar la DNA si bun prieten cu Ponta si cu…Sebastian Ghiţă (deputat PSD si boss la Romania TV).
  • Cum i-au dat banii? Prin ordonanţă de urgenţă, publicată vineri seara în Monitorul Oficial (cand voi va scobeati in buzunare dupa cozonaci):

“se aproba alocarea sumei de 22.315.000 lei Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, pentru finantarea proiectului Transformarea autobuzelor din functionare Diesel in functionare cu gaz petrolier lichefiat, in Municipiul Ploiesti.

[…] Municipiul Ploiesti are urmatoarele obligatii: 

Sa atribuie contractele de achizitie publica […] in conditiile legii. 
Sa incheie contractele 
Sa implementeze contractele 
Sa certifice cheltuielile 
Sa efectueze platile.”

Semneaza: Victor Ponta, Liviu Dragnea, Remus Pricopie, Attila Gyorgy, Gigel Paraschiv, Gheorghe Gherghina, Dan Sova, Gabriela Szabo (vai de capul tau, campioana olimpica…), Attila Korodi si Titus Corlatean.

Sursa: http://www.monitoruloficial.ro/emonitornew/emonviewmof.php?fid=MS43MDg0NTc3MDg3MzIzRSszMA==.

Cine va “implementa” contractul (in conditiile legii, fireste)? Insusi Sebastian Ghita! HAHAHAHA…

Tie chiar iti place s-o iei in gura, popor roman!

Pe bune, acum m-am prins. Mai bine mai tarziu decat niciodata, bai Giurgea, hahahaha!

Poporul roman se tot smiorcaie: ca e jefuit…ca e nedreptatit…ca strainii…ca tiganii…ca toti ne fura, maica…dar in realitate, el admira cu patima hotii. Si hotiile.

Admira succesul hotilor, care in mintea lui de javra marunta sunt “jmecheri”. Descurcareti, adica! (ba, ce destept a fost asta…).

  • De asta o multime de romani s-au atacat la sentimentu’ national, cand DNA-ul (la ordinul americanilor si europenilor) l-a bagat in puscarie pe Adrian Nastase (tata lor) si a inceput curatenia in Romania.
  • De asta javrele imputite il regreta acum pe Ceausescu, cand furau efectiv pe rupte din fabricile statului si frecau menta 8 ore pe zi.
  • De asta nenorocitii il sustin acum pe Vladimir Putin si ar vrea sa vina iar sistemul mafiot, adus de mama Rusie: ca in cocina aia se simt ei, “dacii”, ca acasa.

Mafiot la mafiot trage!

Trei trasaturi de baza are poporul roman: 1. Hotia, 2. Lenea, 3. Lasitatea. (De prostie nu mai zic nimic, pentru ca deja nu mai e o trasatura de caracter: a devenit pur si simplu o infirmitate nationala. La fel ca lipsa ochilor, la cartite).

Sigur, nu toti romanii sunt mafioti, nici lenesi, nici prosti. Exista romani care muncesc din greu, care au succes in afaceri: dar ia uitati-va cum rad politrucii de ei! “Lasa-i sa munceasca, sa plateasca taxe, ca sa avem noi ce fura, in Monitorul Oficial!”

Iar restul boborului, credeti ca-i admira? Ca-i ia drept model? Ca-i apara, cand sunt jefuiti de ANAF? Nici vorba! “Las’ ca bine-i face, patron nenorocit si lacom…las’ ca stim noi cum ne-a exploatat si ne-a pus la munca…las’ sa-l invete minte…”. Iar daca cineva a plecat scarbit din Romania si a avut succes in strainatate: “aha, n-a ramas cu noi aicea, sa manance salam cu soia…fir-ar el al dracului…”

Ei, uite ca la fel iti spun si eu, draga boborule: las’ ca bine-ti face Ponta, ca-ti ia banii si-ti rade-n nas! Ma bucur de nenorocirea ta si ma pis pe guitaturile tale, de porc obisnuit cu cocina. Toate dezastrele care se abat acum, in 2014, asupra ta, sunt pe deplin meritate. Si stii ce ma amuza cel mai tare? Ca eu pot sa scriu ce vreau: iar tu nu poti sa ma opresti.

Du-te si ciocneste-ti ouale, Romanie! Sursa: Capitalism Pe Paine

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *