Soțul șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, agent secret

Surse din cadrul Serviciului de Informatii Externe sustin ca sotul  procurorului sef al DNA, Edouard Kovesi, ar fi fost deconspirat in 2009 ca agent al serviciilor secrete maghiare, AVO. Acesta, un foarte bun prieten cu Zoltan Teszari, patronul de la RDS&RCS, un alt agent sub acoperire al serviciilor maghiare.

De altfel, Eduard Kovesi a fost angajat ca director de dezvoltare la compania de televiziune prin cablu, internet si telefonie fixa cu un salariu de 7000 de euro lunar. Este foarte interesant de precizat faptul ca sotul Laurei Codruța Kovesi a “aterizat” in acest post cu atributii tehnice desi meseria lui este de instructor de parasutism, informeaza ancheteonline.ro.

Acest fapt denota ca Eduard Kovesi a primit pozitia din cadrul RDS&RCS probabil pentru a-si acoperi activitatile de spionaj din cadrul serviciilor secrete maghiare.

kovesi

Ne putem pune, firesc intrebarea, oare presedintele Traian Băsescu nu a fost informat de situatia in care se afla sotul Laurei Kovesi, in conditiile in care aceasta  a indeplinit  atatia ani functii atat de importante ( procuror general si apoi procuror sef al DNA) in institutiile statului? Nu este insa un secret faptul ca Basescu este un apropiat al lui Zoltan Teszari, cei doi fiind vazuti in diferite medii. Sursa: Revista Blogurilor

VEZI SI: Apel emoționant al polițiștilor: ‘Probabil vor fi mulți colegi la înmormântare!’

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. ROMANIA A AJUNS PE MANA TRADATORILOR DE NEAM SI TARA.IAR ACEST LUCRU ESTE CEL MAI DUREROS POSIBIL.DOAMNE,OCROTESTE-I PE ROMANI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *